Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 bu yaşlarda başlamak lazım tabi. bu kızlar işi çözmüş. böyle,böyle keşfedilirler belki Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 bu yaşlarda başlamak lazım tabi.bu kızlar işi çözmüş. böyle,böyle keşfedilirler belki Dün akşam bu kızlardan birini tiyatroda izledim ben.Bence de işi çözmüş Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Müşteri çok fena dimi.Gerçek hayatta da yani REEL'de de.(Bu kelimeye hala alışamadım.Daha doğrusu REEL-SANAL kavramına.Ama süper derecede öğrendim hatta taktirname verdiler )Ama tatlı cadım o benim,YAREN'İM...Reyting kaygısı var da o yüzden yukarı taşıyım dedim son kez Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bende izledim canım gayet başarılılar..öp onları benim için.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 İzlemiştim ama şimdi daha bir anlamlı izledim... Kendi yeğenlerim gibi çok şeker bu küçük cadılar bayağıda profesyonel davranıyorlar bakarmısın? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 bende izledim canım gayet başarılılar..öp onları benim için.. Öptüm canım tatlı cadı'da öptü seni Gercekten cok guzel....Akllima kendi kardeslerim geldi... Onlarda hep burada gosterilere cikiyorlar Kesinlile bu gibi yetenekler bu yaslarda baslamali.... Ailelere de cok buyuk gorevler dusuyor aslinda,cocuklarini bu gibi aktivitelere yonlendirmeliler.... destek olmam mı oluyorum hatta arada bir beni de maymun ediyorlar aralarında İzlemiştim ama şimdi daha bir anlamlı izledim...Kendi yeğenlerim gibi çok şeker bu küçük cadılar bayağıda profesyonel davranıyorlar bakarmısın? Sen bakma evde diye rahat onlar öle.Benim cadı okulda tiyatro kolunda. Oyunları olacağından birgün önce susam silkmeye başlıyo Bana da binbir tembih "sakın sahnem geldiğinde bana kendini gösterme"diye. Orada olduğumu bilmek bile heyecanı nı ikiye katlıyomuş meğerse Beni zor zaptediyo yanımdakiler bana kalsa pankart açarım çünkü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.