Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kabin Görevlisi Hiçbir Eylemde Bulunmazken Çocuklarının Başka Bir Yolcu Koltuğuna Tırmanmasına ve Atlamasına İzin Veren Ebeveynler Eleştiri Altında


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kabin Görevlisi Hiçbir Eylemde Bulunmazken Çocuklarının Başka Bir Yolcu Koltuğuna Tırmanmasına ve Atlamasına İzin Veren Ebeveynler Eleştiri Altında

Bir uçuşta olduğunuzu, kendi işinize baktığınızı ve birdenbire koltuğunuzun kontrolsüz bir şekilde sallanmaya başladığını hayal edin. Kafanız karışmış ve sinirlenmiş bir şekilde arkanızı döndüğünüzde küçük bir yürümeye başlayan çocuğun koltuğunuzu trambolin olarak kullandığını keşfedersiniz. Bu, viral bir TikTok videosundaki şanssız bir yolcu için talihsiz bir gerçekti.

Gökyüzündeki Küçük Sürprizler

Özellikle düşüncesiz veya kaba yolcularla uğraşırken uçak yolculuğunun sinir bozucu olabileceği bir sır değil, ancak genellikle bir uçuş görevlisinden yardım istemek veya doğrudan onlarla yüzleşmek mümkündür.

Ancak, rahatsızlığa neden olan bir çocuk olduğunda, müdahale etme konusunda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz ve küçük sorunu çözmek için sınırlı seçenekler olabilir.

Laura (@suffolkgirluk), uçuşlarda enerjik çocuklarla uğraşmanın hayal kırıklığını mükemmel bir şekilde yakalayan 9 saniyelik bir TikTok klibi yayınladı. Videoda, küçük bir yürümeye başlayan çocuğun yemek tepsisi üzerinde sanki eğlenceli bir trambolinmiş gibi zıpladığı görülürken, önündeki kişi koltuğunun sürekli sallanmasıyla uğraşırken, çocuğun ebeveynleri hiç dikkat etmiyor gibi görünüyor. çocuklarının neden olduğu rahatsızlığa.

Videonun metin kaplaması düşündürücü bir soru soruyor: "Tepkiniz ne olurdu?" ve görünüşe göre birçok TikTok kullanıcısı, çocuğun ebeveynlerinin davranışları hakkında bir şeyler yapması gerektiğini düşündü.

Viral Video, Ebeveynlere ve Kabin Ekibine Karşı Çevrimiçi Tepkilere Yol Açıyor

Bazıları adamı uçuş boyunca görünürdeki sakinliğinden ötürü överken, diğerleri şaka yollu yaramaz yürümeye başlayan çocuğa bir sürpriz yapmak için koltuklarını aniden arkaya yatıracaklarını öne sürerek internette hızla ilgi gördü.

Bir izleyici, "Karşısındaki adam tamamen soğukkanlı olduğu için bedava bir yolculuğu hak ediyor. O, yetişkin bir adamın küçük bir çocuğa öfkelenmemesi için mükemmel bir örnek," diye yazdı.

Bir saniye, "Bu, bir Karen'ın gitmesini destekleyeceğim türden bir durum," yorumunu yaptı.

Suçu kötü ebeveynliğe yükleyen bir üçüncü kişi, "Ebeveynlerin çocuklarına görgü kurallarını koymaları gerekir, onlara doğruyu yanlışı öğretmeleri gerekir" diye ısrar ederken, bir diğeri "Kabul edilemez! ve ebeveynler hatalı !!"

Bir başkası ise kabin görevlisinin hiçbir şey yapmamasına şaşırarak, "Kabin görevlisi devreye girip durdurmalıydı..." diye yazmıştı.

Daha az sabrı olan diğerleri, "Koltuğu hızlı bir şekilde yatırın", "Mümkün olduğu kadar sert ve hızlı bir şekilde yatırın!" veya basitçe "Kapıyı açın, dışarı çıkmalarına izin verin, kapıyı kapatın."

Sonunda video, hayatın küçük sürprizlerinin, göklerde süzülürken bile beklenmedik şekillerde gelebileceğini hatırlattı. İster soğukkanlı bir yolcu olun ister sabırsız bir yolcu olun, uçak maceralarının bizi her zaman tetikte tuttuğu açıktır.

Bu nedenle, bir dahaki sefere kendinizi benzer bir durumda bulduğunuzda, emniyet kemerinizi bağlamayı, beklenmeyeni kucaklamayı ve sıkıntı payıyla gelebilecek çılgın bir yolculuk için kemerlerinizi bağlamayı unutmayın.

Kaynak: Womenio

girl-6140961.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.