Φ kaosistiyorum Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 son zaman larda bi cok popcunun yada ne yaptıgını bilmeyen bazı rock gruplarının ne yaptıgını bilmeden iki darbuka bı baglama ekleyerek etnık-pop yada etnik-rock müzik... icra ettikleri gibi zırvalamaları sıksık duyar oldum acaba dinledigimiz muzige ne kedar sahip cıkıyoruz sorusu geldi birden aklıma Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 yok yok bence yine de iyi bir değişim süreci olarak görüyorum.artık popüler müzikten sıkılıpta 2 darbukayla klarnetle kendine özgü müziğini ortaya koyacaktır müzisyenler.sonuçta zaman gerek bazı şeylerin oluşumu ve gelişimi için. bu arada hüsnü şenlendirici yi dinlemeyen arkadaşlar varsa en kısa zamanda dinlemelerini tavsiye ediyorum.konuyla ne kadar alakası var bilmem ama Alıntı
Φ koyu_mavi Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Konuyu açan arkadaşım; her alanda olduğu gibi müzik alanında da yozlaşma hat safhadadır. Bu senin söylediğin de arabesk kültürüyle ya da bence ABD nin arabeski olan hip-hop ve rock kültürüyle beslenmiş ancak müzik bilgisi genellikle kıt olan insanların Türk müziğine bu formları uyarlama çabasıdır. Hal böyle olunca kalitesizlik kaçınılmaz oluyor. Bu durumda tek mutluluk verici olan içimdekideniz rumuzlu arkadaşın dediği gibi bir en azından biraz da olsa kendi sazlarına dönmeleri... Alıntı
Φ butterflyT Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bu senin söylediğin de arabesk kültürüyle ya da bence ABD nin arabeski olan hip-hop ve rock kültürüyle beslenmiş ancak müzik bilgisi genellikle kıt olan insanların Türk müziğine bu formları uyarlama çabasıdır.Müzik bilgim aydınlanmış oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.