Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerika da Başkanlık Yapmış ve Şu Anda Başkanlığa Aday Olmaya Çalışan Donald Trump kadın sporculardan bahsederken Çıkardığı Sesler Alay Konusu Oldu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerika da Başkanlık Yapmış ve Şu Anda Başkanlığa Aday Olmaya Çalışan Donald Trump kadın sporculardan bahsederken Çıkardığı Sesler Alay Konusu Oldu

Donald Trump'ın trans kadınların sporda diğer kadınlara karşı rekabet etmesi fikrine alenen karşı çıktığı bir sır değil. Bununla birlikte, 2024 Cumhuriyetçi Başkan adayı son zamanlarda inanılmaz derecede garip bir an yaşadı ve kadın sporculardan bahsederken inledi ve başka rahatsız edici sesler çıkardı.

Gizli belge fiyaskosu nedeniyle şu anda Adalet Bakanlığı tarafından 37 ağır suçlamayla karşı karşıya olan Trump, geçtiğimiz günlerde Oakland County Cumhuriyetçi Parti Lincoln Day Dinner'da bir konuşma yaptı. "On Yılın Adamı" olarak onurlandırılırken, yaklaşan seçimlerde odaklanmak istediği bazı politikaları tartışmaya başladı. Bunlardan biri, trans sporcuların seçtikleri cinsiyetten insanlara karşı rekabet edememelerini sağlama arzusuydu.

Amacını ifade etmenin bir yolu olarak, trans kadınların kadın halter müsabakalarında nasıl uzun süredir devam eden rekorlar kırdığından bahsetmeye başladı ve ağır bir halteri kaldırmaya çalışan ancak başarısız olan bir cisgender kadını taklit etmeye başladı. birinin duyması veya görmesi gerekiyordu. Bunu, bir halteri kolayca kaldıran transseksüel bir kadının kimliğine bürünerek takip etti.

Trump'ın anlatmak istediğini söylemeye çalışırken garip sesler çıkardığı tek zaman bu değil. Aslında, ağırlık kaldırıyormuş gibi yaparken çıkardığı tüyler ürpertici seslerin tam bir derlemesi var.

Ne garip bir adam değil mi?

Kaynak: Next Impulse Sports

trump-2546104.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.