Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

VW ID.Buzz 7 Kişilik Minibüs Burada ve Minivanlar Bir Daha Asla Eskisi Gibi Olamayacak


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

VW ID.Buzz 7 Kişilik Minibüs Burada ve Minivanlar Bir Daha Asla Eskisi Gibi Olamayacak

Sadece minibüs deme. Daha harika.

VW_NGW6_Showroom_IDBuzz_MoodGallery_16-9

Bunu uzun zamandır dört gözle bekliyorduk. On yıl gibi. Ve ikonik ve elektrikli olması dışında neyi dört gözle beklediğimizi bile bilmiyorduk. VW ID.Buzz 7 kişilik minibüs nihayet Kuzey Amerika'daki ilk çıkışını California, Huntington Beach'te uygun bir şekilde yaptı ve umduğumuzdan çok daha fazlası.

Size tamamen elektrik olduğu gibi heyecan verici gerçeği anlatmadan önce, bu kadar harika olanı paylaşmama izin verin.

Üçüncü sıra.

VW_NGW6_Showroom_IDBuzz_MoodGallery_2-1_

Evet, üçüncü sıra. Çok büyük. Tırmandım - 5'8 "im - ve arkama yaslanıp bacak bacak üstüne atabiliyordum. Orta sıradaki koltuklar tamamen arkaya doğru itildi.

Tırmanması kolaydı. Orta koltuğu öne doğru kaydırıp eğin ve binmek için kolayca 2' genişliğinde bir alana sahipsiniz. Ve ID.Buzz çok uzun değil, muhtemelen yaklaşık 7 inç (VW henüz özellikleri yayınlamadı) ) bu da içeri girip çıkmayı daha da kolaylaştırır. Ve orta koltuklar kayarak ve eğilerek bunu yapacak çok yer var, yani LATCH takılı bir çocuk binek araç koltuğu ile bunu yapabilirler.

VW_NGW6_Showroom_IDBuzz_MoodGallery_2-1_

Tüm bunların ne kadar harika olduğunu yeterince açıklayamam. Ve üçüncü sıranın arkasında yer kalmamalı, hayır demeden önce. Üçüncü sıranın arkasında çok yer var. Ve üçüncü sırayı aşağı katlayarak veya sadece koltukları kaldırarak artırabilirsiniz. Evet, tamamen çıkarmak.

Bu, bu arabadaki harika faktörün sadece başlangıcıdır çünkü yer herkes için harikadır. Ama aynı zamanda havalı görünmesi gerekiyor.

Kuzey Amerika için Daha Büyük ve Daha Rafine ID.Buzz

VW_NGW6_Showroom_IDBuzz_MoodGallery_3-2_

VW burada gerçekten akıllıca bir şey yaptı: Şirket geçen yıl ID.Buzz'ın 5 kişilik bir versiyonunu Avrupa'da piyasaya sürdü, ancak ihtiyacımız olanı teslim edebilmeleri için ABD'ye getirmeyi bekledi. Euro versiyonu daha küçük, daha az güçlü ve muhtemelen Kuzey Amerika versiyonundan daha az kilometre gidiyor (VW henüz bununla ilgili ayrıntıları yayınlamadı).

Ama Amerikalılar araba kullanmayı sever. Uzağa gitmeyi, bir sürü eşya taşımayı, insanlarımızı ve tüylü bebeklerimizi getirmeyi seviyoruz. ID.Buzz tam da bu ihtiyaç için tasarlandı: 6 veya 7 kişilik oturma yeri, çok esnek bir iç mekan, tavan raylarıyla daha da fazla kapasite, ülkenin engebeli veya karlı bölgelerinde olanlar için AWD yeteneği.

ID.Buzz "Eğlenceyi" İşleve Getiriyor

Walt Disney tarafından çizilmiş gibi görünen bir yüzü var. Eğlenceli renklerde geliyor. Sıkıcı olmaktan başka bir şey olmayan hoş iç mekanlara sahiptir. USB bağlantı noktaları, bardak tutucular, şişe cepleri ve pencere kontrolleri dahi akıllıca yerleştirilmiştir. Paskalya Yumurtaları var; keşfetmesi bir zevk olan, onları her gördüğünde seni gülümseten o eğlenceli küçük ikonlar.

Ve fikir bu. VW Kuzey Amerika'nın satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Andrew Savvas, "İnsanlar Buzz'ı geçip gülümseyecek, bu duygu yaratıyor" dedi.

Umut, kimliğin olmasıdır. Buzz, rutin işlerin ve yol gezilerinin üstesinden gelmenin eğlenceli bir yolunu arayan ailelerden daha fazlasına hitap edecek. Andrew bize "ilk kez alıcılara, elektrik alıcılarına", müziği ve sörfü seven insanlara, yaratıcılara ve daha fazla özgürlük ve kendini daha fazla ifade ederek yaşamayı arzulayanlara hitap edeceğini söyledi. Ve daha eğlenceli.

Ve şüphesiz çocuklarının aynı mutluluğu, yaratıcılığı ve isteği hissetmesini isteyen ebeveynler.

Ve Tabii ki Hepsi Elektrikli!

ID Buzz'ın Kuzey Amerika versiyonu daha büyük bir bataryaya, arka tekerlek veya dört tekerlekten çekiş için tek veya çift motora, 282 veya 330 HP'ye ve tahmin ettiğim gibi yaklaşık 300 millik bir menzile sahip olacak. bekleyip görmek için).

Ardından, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi harika özellikle donatılacaktır:

  1. Enerjik turuncu, Pomelo Sarısı, Mahi Yeşili ve Cabana mavisi gibi bir dizi eğlenceli renk
  2. sürgülü yan kapılar.
  3. Hareketle etkinleştirilen açık elektrikli bagaj kapağı
  4. Çal ve Duraklat pedalları
  5. Ön koltuklar arasında çıkarılabilir bir orta konsol
  6. İç deri renk kombinasyonları: kahverengi/siyah; açık gri ve kil; kahverengi ve sarı
  7. 30 renk ile ortam aydınlatması
  8. Şeffaftan mata değişen 67 inç uzunluğunda ve 41 inç genişliğinde panoramik açılır tavan, kabini serin tutmak için cam renklidir
  9. Kabini serin tutmak için arka camlar renklidir
  10. Orta sıra koltuklar, 3. sıraya erişim için 8”e kadar ileri veya geri hareket edebilir, %16 yatırılabilir ve 4” ileri kaydırılabilir
  11. Orta sıra bank veya kaptan sandalyesi ile 7 kişilik oturma düzeni
  12. Kablosuz apple CarPlay ve android auto, kablosuz telefon şarjı, 8 USB C bağlantı noktası, yolcu koltuğu altında 110V ve bagajda 12V
  13. Yakında çıkacak olan ID.7 ile aynı olan yepyeni multimedya sistemi, ses ve sıcaklık için dokunmatik kaydırıcılara ve temel işlevlere anında erişim sağlayan bir "Araç Kontrol Merkezi"ne sahiptir.
  14. Ön camın hemen altındaki ID.Light sistemi, dönüş sinyallerini ve navigasyon istemlerini, gelen çağrıları göstermek için yanar ve sesli yardımı kullanırken, dinlediğini belirtir.
  15. IQ Drive seviye 2 yarı otonom sürüş
  16. Sunroof'un yanındaki tavana yerleştirilmiş hava menfezleri ve tavan lambaları
  17. Ön panelde bir depolama rafı
  18. Bulmak için bir sürü paskalya yumurtası!
  19. Sürgülü kapı üzerinde sürgülü pencere
  20. 3. sıra bölmeler ve USB bağlantı noktaları
  21. İsteğe bağlı tavan rayları
  22. Kargo alanı saklama kutuları
  23. Orta sütunlardaki kayış kulpları—eski bir detay!

Kimlikte Neleri Görmeyeceğiz? Vızıltı mı?

VW_NGW6_Showroom_IDBuzz_FormBuzzReveal.p

Ne yazık ki, ön koltukların arkasından fırlayan harika tepsi masalarını kullanmayacağız. Bunlar prototip üzerinde ama ABD güvenlik düzenlemelerini geçmeyecek, dolayısıyla dahil edilmeyecekler.

ID.Buzz'ı da bayilerde bir yıl daha, yani 2024'te görmeyeceğiz.. Evet, bunun için bizi bir yıl daha bekletiyorlar. Ama buna değecek.

Ve buna "minivan" dendiğini görmeyeceğiz. VW'deki yöneticiler bile "minivan" imajına hapsedilme fikrinden hoşlanmıyor.

Buna katıldığımızdan emin değiliz; minivanları seviyoruz - ve nefret etmeyi seviyoruz - ama "eğlenceyi" işleve sokan her şeyin hayranıyız.

Kaynak: A Girls Guide to Cars

id-buzz.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.