Misafir Missy Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2015 Merhaba bir klip arıyorum, Yabancı bir klip genç sarışın bir adam , karlı bir yolda giysilerini çıkararak yürüyor ve ucurum gibi biryerde sadece botlarıyla şarkı söylüyor ve sonra o yuksek tepeden denize atlıyor,,, çok tesekkürler Alıntı
Misafir goksuuu Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 Merhaba bundan 4 yıl once falan Music Box kanalinda izlemiştim klibi...kız beyaz elbiseler içinde koşuyordu rüyasında...daha sonra uyanıyordu yardımcı olursanız sevinirim Alıntı
Misafir Aç bi coca-cola Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Arkadaşlar bi şarkı arıyorum fransızcaydı sanırım lirik bi müziğe benziyordu kadın kuaförde idi ordakilerle dans ediyodu dışarı çıkıp küçük kalabalıkla dans ediyodu hatta şarkı işte benim stilimde dün şilanın podyum müziği lütfen yardımcı olun fena kafayı taktım Alıntı
Misafir Exx Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2015 bende bi klip arıyorum paris te geçiyo şarkının adı muhtemelen love 1 beyaz kadın 1 beyaz erken 1 de siyahi erke vardır bilen yardımcı olabilr mi Alıntı
Φ Foxtrot Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2015 Merhabalar bende sizler gibi şarkı arıyorum sanırım 2008 yada 2009 yılıına ait söz ve adını hatırlamıyorum klibinde sarışın bir kız ve siyah saçlı bir çocuk var ikiside yataktan kalkıp hazırlanmaya başlıyorlar ve evlerinden çıkarak yürüyorlar en son metro tünelinde karşılaşıp birbirlerinin fotoğrafını çekiyorlar lütfen yardımcı olun çok uzun bir süredir arıyorum. !! Alıntı
Misafir ESki bir klip Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2015 Bir şarkı arıyorum arkadaşlar 2003 ve 2008 Arasında klipte garson kızlar vardı etraf PEMPEYDİ DIREKLER FELAN VARDI ESKI BIR KLIP AMA GÜZEL ŞARKIYDI Alıntı
Misafir serseri Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2015 bende bir klip arıyorum. böle sihirli bir radyo ile başlıyor. bir evin içinde ütü yapan gözlüklü kıvırcık saçlı bir kız var ama komik bir kız böyle kısa boylu zenci bir adam gelio ama kızın yüzünü görmüo arkadan yaklaşıyor kızı görünce kaçıyor. komik bir klip ama çok güzel hareketli bir şarkı bulmanız mümkün mü Alıntı
Φ Kurat Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2015 hikaye gibi yazmışsınız ama bi türlü hatırlayamadım adını. aslında biliyorum berrak'ın sorduğunu Alıntı
Misafir Hknmusafir Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2015 Valla 3yıldr bir klip arıyorum bir türlü bulamadım ismini bilmiyorum klipte kırmızı eski bir araba yavas yavas ilerliyor erkek bir sakıcı söylüyor 90 yılların sonu 2000lerin bası olması lazım Alıntı
Misafir qurkangl Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2015 Bende bi şarkı gördüm tvde 2-3 ay oluyor başta internette dinledim ama daha sonra unuttum.Adamlar çölde araba felan sürüyolar hatta gta san andreasta benzer bi şarkı var lütfen yardım edin Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2015 Selam. 1 klib ariyorum. 3 siyah sari elbiselerde sharki söylüyolar. Gökde deniz kiyisinda bir dirijabl ( türkçe planermi bilmiyorum) asiliydi sanki. Lütfen yardim edinSelam . 3 siyah sari elbiselerde $arki söylüyor. Gökde deniz kiyisinda bir dirijabl asiliydi galiba. Siyahlar dread lock stili yalni$ hatirlamiyosam 7-8 yil oldu Alıntı
Misafir happy Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2015 arkadaşlar ben bir klip arıyorum Allah aşkına yardım edin çıldıracam artık. klipte 5-6 kadin dans ediyordu, üstlerinde siyah bikini gibi bir şey vardı, odadan biraz büyük bir yerdelerdi altın sarısı süslemeler vardı ve yanlıiş hatırlamıyorsam nakaratta siii diye kelime söylüyorlardı cümlenin sonunda. telefonumda vardı bir ara ama telefonu değişince o da gitti. ne zamandandır arıyorum ama bulamıyorum yardım ederseniz çook sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER.. the pussycat dols ; buttons Alıntı
Misafir melis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2015 klip arıyorum yerli klipte kız üstüne resimler çiziyor kızın üstünde sadece gömlek var dream tv de falan çıkıyodubende klip arıyorum yerli bir klip dream tv de falan çıkıodu kızın üstünde sadece gömlek var ve kız üstüne resimler çiziyo vücudunun Alıntı
Misafir Sengg Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2015 Merhaba Çocukluğumda televizyonda çıkan bir klibi arıyorum. 2000lerin başıydı. Opera salonunda geçiyordu klip. Opera-rock tarzı bi şarkıydı. Şarkıyı sarışın uzun saçlı bi adam söylüyordu. Jon Bon Jovi ye benziyordu. Bilen var mıdır ? Alıntı
Misafir ceylin Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2015 Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... Daft Punk - Instant Crush ft. Julian Casablancas Alıntı
Misafir frances Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2015 Ismini bilmiyorum 2 sene önce dinlediğim bir şarkı bir müzede çekilmiş bir klip balmumudan yapılan adam ve kadın müzeden kaldırılıyor ve depoya gidiyorlar yangın çıkıyor ve adamla kadın eriyor lütfen yardımcı olurmusunuz... Alıntı
Misafir Fatih Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 arkadaşlar bende bir şarkı arıyorum klipte sarışın mavi gözlü bir bayan tek başına siyah bir ortamda dans ediyordu. Beyaz sis veriliyordu oldukça hareketli bir parçaydı. Hatta bu parça genç tv de çıkardı ne zamandır arıyorum bulamadım. lütfen yardımcı olun. Anca - You Keep Me Hangin On https://www.youtube.com/watch?v=x5MiT-WYonE Alıntı
Misafir wanted Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 arkadaşlar şarkı arıyorum klipte 2 tane yaşlı kadın sobada ekmek yapıyor doğruyor sonra sut ve yağ ekliyorlardi şarkı sözleri tam aklımda değil ama seven sevdiğini bilmem üzer mi insan menfaati için dostunu satar mi gibi biseydi kadın söylüyor Alıntı
Misafir kardelen seymen Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2015 BEN BİR ŞARKI ARIYORUM NE ZAMANDIR 3,4 SENE OLDU KLİPTE İKİ KİŞİ VAR KADIN VE ERKEK VÜCUTLARI BOYALI DUVAR RENGİNDE BU ŞARKIYI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ!!. TEŞEKKÜRLER!. Alıntı
Misafir kaiblack Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 BEN BİR ŞARKI ARIYORUM NE ZAMANDIR 3,4 SENE OLDU KLİPTE İKİ KİŞİ VAR KADIN VE ERKEK VÜCUTLARI BOYALI DUVAR RENGİNDE BU ŞARKIYI BULMAMDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ!!. TEŞEKKÜRLER!. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) Alıntı
Misafir Erkan Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2015 Merhaba bir şarkı arıyorum (yabancı Kızı evden atıyorlar kız şehre doğru filan gidiyor kızı dışladıkları içinde içinde kin büyüyor ve kasırda gibi bir şey şehre doğru geliyor) bukadar hatırlıyorum bide şey var Donsa öyle bişey di onu hatırlıyorum bi yardım edicek varmı teşekkürler Alıntı
Misafir esin Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 bende bir klip arıyorum 6-7 yıl belki oluyordu bir kız gitarıyla şarkı söylüyordu slow neydi acaba bulamadım Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2015 arkadaşlar bende bi clip arıyorum birtürlü bulamadım kafayı yedim clipte( n.e.r.d )te çok benziyen biri söylüyor ama nerd in bütün parçalarına baktım bulamadım şarkının içinde darbukaya benzer bateri sololorı var şarkının içinde over pipıl gibi bi sözde geçiyor ne olursunuz yardım edin teşekkürler Alıntı
Misafir sema Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2015 Bende bir şarkı arıyorum . yünanca sahilde erkek ve kız . slow bir parçaydı . şarkıcının adı nokov gibi birşeydi . fentv de yayınlanıyordu . bulursanız sevinirim Alıntı
Misafir arkheo Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2015 ben de bi şarkı arıyorum zenci bi adam söylüyordu bi sandalyede otuyor klip ingilterede bi toplumsal olayda atlı polislerin olaya mudahale etmesi gibi konular içeriyordu yardımcı olursanız sevinirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.