Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CAMİLERDEKİ TERÖR ÖRGÜTLERİ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
yapmayın sayın politika;

''ellerinde kesici alet olsa idi'' bütün cevabınız bu mu? yani bu şekilde olmazki.

tamam ben size cami konusunda hak veriyorum ama diyorum ki madem camilerdeki terörden bahsedildi somut bir şeyler söylensin ki ; yani öyle hayali senaryolar ya da geneli ilgilendiren sakat yaklaşımlar yanlıştır.

size söylemesem bile niyetleri bozuk ve saf önyargılı insanlar, sorunları çarpıtarak hiçde alakasız yerlere gidiyorlar..

bu türden zihni çıkarımların 'iyi niyetli' olmadıgını anlamak için müneccim olmaya da gerek yok sanırım.

yoksa müslümanda olsa herkes insandır ve yanılabilir, hata edebilir.

ama uslup meselesi ve bilerek çarpıtma var.bu kabul edilir degil.

somut verilerle konuşalım ve mesela 'hizbullah' adlı örgütün nasıl birileri tarafından kurgulandıgı ve buna 'cahilane' alet olan müslümanlar vardır.

sorunları temelden degerlendiren yaklaşımlar itibarlıdır yoksa sadece 'Nasreddin Hoca'yı suçlu görmek. pes dogrusu.

selamlar

Sayin kardesim,ben camiden cikis tarzina göre bir degerlendirme yaptim sadece.Camiler hepimizindir,bu nedenle müslümanlarin böyle oyunlara gelmemeleri gerekiyor.insanlarin müslüman oluslari degil benim problemim,tabiiki herkes insandir.ve hata yapilabilir,Camilerin böyle eylemler icin kullanilmasi gayet bilinclidir bu eylemleri organize edenler yani provakotörler gayet bilincli olarak camileri secmislerdir.saf insanlarin duygularini en rahatca sömürebilecekleri ve insanlari kiskirtabilecekleri yer camilerdir.Bu nedenle hepimizin dikkatli olmamiz gerekiyor.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Sayin kardesim,ben camiden cikis tarzina göre bir degerlendirme yaptim sadece.Camiler hepimizindir,bu nedenle müslümanlarin böyle oyunlara gelmemeleri gerekiyor.insanlarin müslüman oluslari degil benim problemim,tabiiki herkes insandir.ve hata yapilabilir,Camilerin böyle eylemler icin kullanilmasi gayet bilinclidir bu eylemleri organize edenler yani provakotörler gayet bilincli olarak camileri secmislerdir.saf insanlarin duygularini en rahatca sömürebilecekleri ve insanlari kiskirtabilecekleri yer camilerdir.Bu nedenle hepimizin dikkatli olmamiz gerekiyor.

saygilarla

senin camilerden dogru dürüst haberin yok, başkalarının olmadıgı gibi.

konuşuyorsunuz ama hala somut bilgilerden yoksun olarak.

buna çamur at izi kalsın derler bilirsin ve bu sözüm başlıgı açan arkadaşa.

yok şöyleymiş yok böyleymiş, şimdi bırakalımda bunları sadede gelelim ve somut üzerinden devam edelim.

camilerden çoooooook önce daha başka şeylerden dikkatli olalımda yeter bize.

camilerden dikkatli olalım.mış.

Gönderi tarihi:

Kardesim ben camilere dikkat edelim demiyorum,ya gercekleri kabul edin yada diyin ki bizim keyfimiz böyle istiyór.Camiler insanlari kiskirtmakta en uygun yerler diyorumcamileri kötülemiyorum,camilere sadece sizler gitmiyorsunuz ve kendinizden baska müslümanlarin oldugunu da kabul edin.Minbere cikan imamlar bazen unutuyorlar Allahin evinde olduklarini ve ne yapiyorlar biliyormusunuz?Bilmemeniz imkansizdir bu kadar camilerin gerceklerine taktiginiza göre.Cemaati resmen devlete karsi kiskirtiyorlar,ha siz kabul edersiniz etmezsiniz bu sizin bileceginiz birseydir.Ama dedigim gibi sadece kendinizi müslüman olarak görüpte Islami kendi görüslerinize göre savunmayin.Cuma namazindan cikanlari kimler kiskirtip camiden meydanlara yolluyordu,kimse yollamiyordu ise demekki ordaki cemaat namazda Allahi degil meydanda bagirmayi geciriyordu kafasindan.Biraz gercekci olun.Ayrimcilik yapip sonrada temize cikmaya calismayin.Tkmissiniz bir Laiklige Orduya baska birsey yok.Birakin laiklikle Ordu ile ugrasmayida insanlarin dinlerini tam olarak ögrenmelrine yardimci olun daha cok sevaba girersiniz.En azindan Allahi daha iyi tanirlar tanimayanlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:
sadece kendinizi müslüman olarak görüpte Islami kendi görüslerinize göre savunmayin.

saygilarla

nerden çıkardın sadece kendimi müslüman gördügümü ?

ne alaka, size yazılanları muhatab alın diye söylemedim mi?

Ben İslamdan ne anlıyorsam onu anlatacagım pek tabiki, böyle saçma bir şey olabilir mi?

ısrarla somut verilere gelin diyorum siz hala ezberinizden konuşuyorsunuz.

bu benim açımdan anlaşılır ve uzatmanın bir anlamı yok.

size iyi ezberler.

selametle

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.