Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Haziran ayında piyasaya sürülen en iyi yeni spor ayakkabılar: Adidas x Prada'dan Nike x Jacquemus


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Haziran ayında piyasaya sürülen en iyi yeni spor ayakkabılar: Adidas x Prada'dan Nike x Jacquemus

Havalar ısınıyor ve lüks markalar heyecanlanmak için ayakkabılar sunuyor.

Her ay, radarınızda olması için favori ayakkabılarımızı derliyoruz, bu yüzden takvimlerinizi işaretleyin. Sınırlı sayıda üretilen ayakkabılarla birlikte pek çok iş birliği ve sneaker yıldönümleri var.

Converse'ten Nike'a, spor ayakkabı koleksiyonunuzu yeni zirvelere taşımak için yatırım yapmaya değer spor ayakkabılarını bir araya getirdik.

Anında satış olacak şekilde ayarlayın - koşun, yürümeyin.

Nike x Jacquemus J Force 1

İlk Nike x Jacquemus işbirliği interneti kırdı ve şüphesiz bu da aynı şeyi yapacak. J Force 1 (Jacquemus Air Force 1s), AF1'in üst kısmı ile AGC Terra'nın unsurlarını birleştirerek izlenen ve harekete hazır, gösterişli bir ayakkabı oluşturur. Metalde Swoosh zarif ama lüks, Jacquemus ise ayaklarının altından seçilebiliyor.

jacquemus-nike-air-force-1-1.jpg

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 x Teyana Taylor

Teyana Taylor'ı şarkıları, TV görünümleri veya Kanye West'in ikonik Fade videosunda yer almasıyla tanıyor olun, çoklu tirelemenin saygısızlığını bileceksiniz. Air Jordan ile iş birliği koleksiyonu için yaratıcı bakış açısını Nike'a veriyor. Swoosh logosu dikenlerle çevrilidir ve üstteki bağcık halkalarında özel bir mesaj bulunur.

teyana-taylor-air-jordan-1-FJ0604-601-st

adidas Prada için Futbol

Spor giyim devi ve İtalyan moda evi, son derece popüler iş birliğine dayanarak, her iki moda markasının kodlarını birleştiren kramponlar yaratmak için bir araya geldi. Bunlar birinci sınıf ve sofistike bir yapıya ve görünüme sahip yüksek performanslı ayakkabılardır. Prada tarzında kırmızı parıltılı en kaliteli deri kullanılarak yapılmıştır. Predator, Copa ve X Crazyfast silüetlerini yeniden tasarlayan ve her biri birbirinden çarpıcı üç ayakkabı var.

cq5dam.web.hebebed.800.800.jpg

cq5dam.web.hebebed.800.800.jpg

cq5dam.web.hebebed.800.800.jpg

Adidas Humanrace Samba Ayakkabı

Samba, yazın spor ayakkabısı olarak yerini sağlamlaştırdı ancak klasik renk gruplarıyla yetinmeyen ayakkabılar, daha da rağbet görmek üzere. Pharrell'in spor giyim deviyle yaptığı iş birliğinin bir parçası olarak, yükseltilmiş tasarım detaylarına sahip silüet geliyor. Birinci sınıf deri saya, deri astar ve hepsinden daha çarpıcı olan neon renk gruplarına sahipsiniz. Bu turuncu tonun yanı sıra sarı, pembe, leylak ve kırmızı renklerde de mevcutturlar.

Humanrace_Samba_Shoes_Orange_IE7293_011_

Nike Zoom Vomero 5 Mistik Lacivert ve Eskimiş Mavi

Malzemeler, grafikler ve dokular üzerindeki oynama, bu ayakkabıyı sıcak hava gardırobunuzun temelini oluşturacak göz alıcı bir ayakkabı haline getiriyor. Süet ile plastiği yansıtıcı unsurlarla yan yana getiren katmanlı bir tasarıma sahiptir - tümü şık bir mavi tonda.

zoom-vomero-5-mystic-navy-and-worn-blue-

Converse x Alexis Sablone AS-1 Pro

Converse, bu kaykay ayakkabısıyla ürün yelpazesine yeni bir performans spor ayakkabısı ekledi. Amerikalı profesyonel kaykaycı ve Olympian Alexis Sablone ile işbirliği içinde, tahta üzerinde olduğu kadar şık görünecek bir estetikle yaratıldı. Tam sırçalı deri, canlı renkler ve aşınmayı en aza indirmek için güçlendirilmiş burun paneliyle tasarım ipuçlarını 80'lerin basketbol silüetlerinden alıyor. Ancak onları biniş için tasarlanmış hale getirmek için, dış tabanda özel bir zikzak kavrama deseni ile darbeyi en aza indirgemek için artırılmış yastıklama vardır.

D-Converse-GBL-AS1-Pro-EPDP-P3.jpg

Nike Air Max Darbe

Nike Air, acımasız mimariden ve Londra'nın şehir manzarasından ilham alan Pulse ile yeni bir siluete bürünüyor. 270 Hava Yastığı ünitesini alır ve ona daha fazla dayanıklılık ve reaktif sıçrama sağlamak için bir çentik yükseltir. Malzeme, file saya ile nefes alabilirliğin tüm avantajlarını kauçuk çamurluk ve alternatif yerleşimlerde ayarlanmış birden fazla Swoosh ile birleştirir.

image.jpg

VEJA Watta II ve Watta II Düşük

Sürdürülebilir ayakkabı markası, koleksiyonundaki Nova silüetini retro hassasiyetlere sahip modern bir silüet oluşturmak için yeniden tasarladı. Parlak veya sade renk gruplarına sahip yüksek ve alçak bir üst var. Hangisini seçerseniz seçin, zamansız bir kaliteye sahip çarpıcı bir ayakkabınız var. Ayakkabılar, organik pamuğun yanı sıra biyobazlı ve geri dönüştürülebilir kumaşların bir karışımından oluşuyor.

PL0101397A_1.jpg

Axel Arigato Bölge Sneaker

Axel Arigato'nun Area spor ayakkabısı en sevdiğimiz silüetlerden biri ve artık yepyeni renk gruplarında basketboldan ilham alan ayakkabılara sahip olabilirsiniz. ABD üniversite estetiği, PET şişelerden ve plastik deniz çöplerinden elde edilen sertifikalı deri ve geri dönüştürülmüş polyester ile Portekiz'de el yapımı olan bu retro esintili ayakkabı ile Scandi minimalizmiyle buluşuyor. Yeni yinelemeler, ana renk süslemelerinin yanı sıra bahara hazır pastel tonlarla geliyor.

F0523013_7.jpg?format=xl

Louis Vuitton LV Archlight spor ayakkabı koleksiyonu

Güçlendirilmiş spor ayakkabı devriminin ön saflarında yer alan Louis Vuitton'un Archlight silueti, birkaç yıldır popüler. 2018'deki lansmanından bu yana, fütüristik silüet, büyük dil ve kavisli kauçuk taban, tuzuna değer tüm spor ayakkabı koleksiyonlarında temel unsur haline geldi. Ayakkabı şimdi gelişiyor. LV Archlight 2.0 olarak adlandırılan en yeni model, pastoral kır evinden ilham alan bir görünüm için karışıma rafya, güpür dantel ve kauçuk platform dış taban ekliyor.

louis-vuitton-lv-archlight-sneaker-shoes

REPRESENT ilk Kadın Ayakkabı Koleksiyonu

İngiliz sokak giyim markası REPRESENT, Rose Dawn ve Mushroom/Black'in yeni tonlarındaki Reptor Low silüeti ile kadın ayakkabısı alanına ilk adımını attı. İlki allık pembesi, ikincisi ise dünyevi bir ton - her ikisi de mevsimlik spor ayakkabı güncellemeniz için hazır. Mevcut beyaz ve siyah/beyaza eklenirler ve Portekiz'de süet ve deri karışımıyla el işçiliğiyle üretilirler.

shoe-creative-ss23-0046-layer-28-4wydv9q

Yeni Denge 1906D

Bu ayakkabı adını New Balance'ın kurulduğu yıldan alıyor ve yine de masaya çok Naughties tarzı getiriyor. ABZORB ve N-ergy yastıklamadan destek için Stability Web'e kadar performans unsurlarına sahip moda bir ayakkabı. Retro silüet, nostaljik bir dokunuşla kot pantolonları ve hoş bir bluzu yükselterek kolayca şekillendirilebilir.

1056150_01.jpg.jpeg?action=crop&width=60

Kadın Air Jordan 14 Metalik Gümüş

Air Jordan ve Nike'ın sunduğu bu kaçırılmayacak metalik gümüş renk grubuyla spor ayakkabı yatırımlarınızla fark yaratın. Parlak ayakkabı, Michael Jordan'ın altıncı NBA şampiyonluk yüzüğünü kazandığında giydiği ayakkabının bir yorumudur. Metalik rugan üst kısım tabanda, bağcıklarda ve dilde siyah vurgu ile yan yana gelir.

E4397_0501_right1?fmt=webp&w=580&h=580&b

Allbirds Kadın Bitki Pacers

Sürdürülebilir ayakkabı markası Allbirds, ürün yelpazesinde yeni bir yeniliğe sahip. Marka, tamamen plastik içermeyen ilk deri spor ayakkabıyı piyasaya sürdü. Ayakkabı, MIRIUM'dan yapılmış Bitki Derisinden ve yalnızca pirinç kabuğu ve narenciye kabuğu gibi doğal malzemelerden yapılmıştır. Bu, geleneksel sığır derisinden yüzde 88 daha az karbon üreten bir üretim süreci sağlar. Beyaz ve siyah olarak gelirler.

AB0081M_SHOE_ANGLE_GLOBAL_MENS_PLANT_PAC

Erkekler için Givenchy TK-MX

Güçlendirilmiş spor ayakkabı zamana meydan okuyor - sadece Givenchy'nin en son lansmanına bakın. TK-MX, artık kült olan TK-360 silüetinin bir çeşididir ancak daha fazla performans ayrıntısı içerir. Hala dinamik tasarımı koruyor, ancak yansıtıcı kaplamalar, dokular üzerinde bir oyun, ağ motifleri ve kavrama sırtı.

High_Resolution_JPG-BH008MH1FN363-03-04.

Vault by Vans ve Joe Freshgoods Chocolate Valley Resort

Giysi ve aksesuarları (doğrudan sepete eklediğimiz bir kar maskesi dahil) içeren bir sürümün parçası olarak, çekici bir pembe renk grubuna ve kapitone naylon sayaya sahip kaçırılmayacak Vault by Vans x Joe Freshgoods Slip Hiker LX Ayakkabı geliyor.

pic-2.jpg

Evening Standard'ın haber bültenlerinden birine şimdi kaydolun. Günlük haber brifinginden Evler ve Emlak içgörülerine, ayrıca yaşam tarzı, dışarı çıkma, teklifler ve daha fazlasına kadar. Gelen kutunuzdaki en iyi hikayeler için buraya tıklayın.

Kaynak: Evening Standard

ayakkabi.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.