» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevgi kuşun kanadında.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevgi bir meleğin yavrusunu sarmaladığı anda....orada... sevgi yaşlı pürüzleşmiş bir suratın inatla yukarıya doğru açılan tebessüm eden yüzünde... sevgi kelebeğin kanatları arasında....kelebeğin yüreğinde.. sevgi bir insanı istediğin kadar istediğin an da sevme özgürlüğünde.. sevgi kalpte...bir tebessümde sevgi... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sevgi, aşktan öte..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Sevgi sabırla beklediğimiz anlarımızdadır... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sevgi çok güzel farklı bir duygu Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Sevgi... Gözlerinizin, daha önce hiç parlamadığı kadar parladığı an'dır... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sevgi.. yaşamın kaynağı... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sevgi içimi ısıtandır Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sevgi iki kişi gibi yaşamaktır..! Biri olduğun gibi, diğeri onun istediği gibi... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sevgi hep,uzansam da erişemeyeceğim yerlerde Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sevgi iki kişi gibi yaşamaktır..! Biri olduğun gibi, diğeri onun istediği gibi... Vay bee... Gerçektn güzel tanımlama... Yani Hermes ile Afrodit gibi di mi? "Biz" olarak yaşayabilmek... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Vay bee... Gerçektn güzel tanımlama... Yani Hermes ile Afrodit gibi di mi? "Biz" olarak yaşayabilmek... Teşekkür ederim. Evet aynen öyle ''Biz'' gibi yaşayabilmek.. Aynı zamanda sevgi; gerektiğinde ölümü göze alabilmek, herşeyden ve kendinden çok onu önemsemek, dünya bir yana sen bir yana diyebilmektir... Ve aynı zamanda sevgi; aklından bir an bile çıkmamasıdır... Sürekli onu yaşamaktır... Şayet önemli birşeyle uğraşmıyorsan İstisnai durumlar hariç, istisnalar kaideyi bozmaz!! Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Aynı zamanda sevgi; gerektiğinde ölümü göze alabilmek, herşeyden ve kendinden çok onu önemsemek, dünya bir yana sen bir yana diyebilmektir... Ve aynı zamanda sevgi; aklından bir an bile çıkmamasıdır... Sürekli onu yaşamaktır... Sevgi birazda "Ait" olmaktır bence... Diğerlerinden "Farkının Olması"dır... Birbirinize ait özellerinizin ve özelinizin olmasıdır... Ne bileyim, birbirinize ait tek bir kelime bile olabilir bu... Küçük bir şeydir ama güzeldir... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 SEVGİ; Havaya düştüğünde umut... Suya düştüğünde gurbet... Toprağa düştüğünde özlem olur cemre misali... SEVGİ; Ellerine düştüğünde çiçek... Gözlerine düştüğünde esir... Yüreğine düştüğünde aşk... Sana düştüğünde BEN olur SEN misali... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 karanlık, girift bir yol; yol güçlü bir girdap.... Alıntı
Φ αէαﻯﻩỵ™ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Hayatımın wazgeçilmezi! Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 sevgi gözün alabildiği her yerde... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 SEVGİ;Havaya düştüğünde umut... Suya düştüğünde gurbet... Toprağa düştüğünde özlem olur cemre misali... SEVGİ; Ellerine düştüğünde çiçek... Gözlerine düştüğünde esir... Yüreğine düştüğünde aşk... Sana düştüğünde BEN olur SEN misali... çok güzelmişşşş ...... aşk... Sana düştüğünde BEN olur SEN misali.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Askere gittiğinizde size silah tutmayı öğretirler. Parmağınızı, tetikte nasıl tutacağınızı ve avucunuzla nasıl kavrayacağınızı. Derler ki: "Bir serçeyi tutar gibi tut. Fazla sıkarsan serçe ölür, Fazla bırakırsan, sahibi olamazsın, Uçar gider." Böyle yapmazsanız, silah ya elinizden düşer, Ya da yanlışlıkla mermi sıkarsınız, Ve belki birilerinin canına kıyarsınız. Böyle birbirine zıt şeylerin, Aslında bu kadar çok birbirine benzemesi beni şaşırtmıştır hep. Silah ile Serçe nasıl birbirine benzerdi ki? Değil mi? Ama Sevgi'de "Silah"a ve "Serçe"ye benziyor... Bencilce sahiplenirseniz, avucunuzda sıkarsanız; Ölüyor... Umursamazca tutar ve sahiplenmezseniz; Uçuyor... Sevgi Serçe ve Silah gibidir... O kadar hassastır... Tengeriin Boşig... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Askere gittiğinizde size silah tutmayı öğretirler.Parmağınızı, tetikte nasıl tutacağınızı ve avucunuzla nasıl kavrayacağınızı. Derler ki: "Bir serçeyi tutar gibi tut. Fazla sıkarsan serçe ölür, Fazla bırakırsan, sahibi olamazsın, Uçar gider." Böyle yapmazsanız, silah ya elinizden düşer, Ya da yanlışlıkla mermi sıkarsınız, Ve belki birilerinin canına kıyarsınız. Böyle birbirine zıt şeylerin, Aslında bu kadar çok birbirine benzemesi beni şaşırtmıştır hep. Silah ile Serçe nasıl birbirine benzerdi ki? Değil mi? Ama Sevgi'de "Silah"a ve "Serçe"ye benziyor... Bencilce sahiplenirseniz, avucunuzda sıkarsanız; Ölüyor... Umursamazca tutar ve sahiplenmezseniz; Uçuyor... Sevgi Serçe ve Silah gibidir... O kadar hassastır... Tengeriin Boşig... Sevgi zor işmiş yaaa Gerçektende zor ama bi o kadar güzel ve vazgeçilmez. Bir insan sevgisinden vazgeçemez, sadece vazgeçmeye çalışır... Çok inatçı bi kişilikse zamanla unutur Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 SEVGİ;Yüreğine düştüğünde aşk... Sana düştüğünde BEN olur SEN misali... Son mısraları çok hoş çok güzelmiş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 şahsen ben sevgiyi ne kadar reddetsemde gerçek bişi ve o olmadan insan yaşayamaz bunu iyi anladım Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 şahsen ben sevgiyi ne kadar reddetsemde gerçek bişi ve o olmadan insan yaşayamaz bunu iyi anladım Sen bu zamana kadar nasıl yaşadın?.. Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 sevgi sevdiğinin hayalinde yaşamaktır... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sevgi; en fazla sevebilme potansiyelinizdir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.