Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Robust Internet Speed Booster 4.0 (4.93 MB) Modem hizinizi %500 'e varan oranlarda artirmak istiyorsaniz sizin icin bir program...Browseriniz ne olursa olsun hepsi ile uyumlu, Browserinizin ayarlarini otomatik olarak optimize ediyor.LAN, ISDN, Cable, DSL, T1 baglanti protokolleriniz destekleyen program internette sörf yapmanizi bir hayli kolaylastiriyor Program ÜCRETSiZDiR Alıntı
Φ HeaD_HunteR Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 KARDEŞ EMEĞE SAYGIMIZ VAR AMA PROGRAMI YÜKLEDİM ÇALIŞTIRDIM.iNTERNET HIZIMDA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK...ACABA BAŞKA Bİ İŞLEM FELAN DAHA YAMAMA GEREK VAR MI? Alıntı
Φ typesymbol Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 kardeş emğine sağlık ya bu program tutmadımı yanlış anlama pek yorum yapmamışlarda o yüzden dedim paylaşım güzel ellerin dert görmesin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 tuttumu tutmadı bilmem ben sizlere yardımcı olsun diye verdim isteyen indirir isteyen indirmez zorla değil ya Alıntı
Φ masis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 program koyduysan biraz yardımcı ol yani sadece ctrl+c ve ctrl+v yapmak o kadr da zor değil demi :):) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.