Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl webcam kameramı bilgisayara tanıtamıyorum kameranın ışığı yanıyo fakat yeni donanım bulundu ifadesi çıkmıyo ne yapmalıyım bilen varsa açıklarsa sevinirim
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl MRB AYGIT YÖNETİCİSİNE BAKIN ORDA CAM I GÖRMESİ LAZIM EGER GÖRMESSE BİL. FORMAT ATIN
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl cam la ilgili bi problem olabilir yada engelleyen bi program gerektiginde [email protected] teknik servis
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl büyük ihtimalle windows tanımıyordur. kameranın yanında kurulum cd si vermiş olmaları gerekir o cd ile tanıtıyorsun kamerayı cd si olmadan tanıtmak biraz zor ayrıca parlaklık doygunluk gibi ayarlar da bu cd içindeki program ile yapılıyor eğer cd si yoksa sende kameranın markasına uyan bi kurulum cd si al yükle eğer yine olmazsa windowsu değiştirmekten başka çare yok demektir kolay gelsin
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl kardeş onun kurulum cd siyle alakası yok windows tan kaynaklı bi sorum yeniden yüklenmesi gerekiyor
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl webcam kameramı bilgisayara tanıtamıyorum kameranın ışığı yanıyo fakat yeni donanım bulundu ifadesi çıkmıyo ne yapmalıyım bilen varsa açıklarsa sevinirim denetim.masasından.web.camın.stupı.varsa.kaldır.kameran.usb.girişini.bilgisayardan.çıkar.kameranın.cdsini.tak.driverini.kur.kurulum.bittikden.sonra.kameranın.usb.girişini.bilgisayarına.tak.sorun.ortadan.kalkıcakdır...oda.olmazsa.bana.ulaşabilirsiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.