Φ ayşe al Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 webcam kameramı bilgisayara tanıtamıyorum kameranın ışığı yanıyo fakat yeni donanım bulundu ifadesi çıkmıyo ne yapmalıyım bilen varsa açıklarsa sevinirim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 denetim masasından donatım ekleye bi bak bence... Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 MRB AYGIT YÖNETİCİSİNE BAKIN ORDA CAM I GÖRMESİ LAZIM EGER GÖRMESSE BİL. FORMAT ATIN Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 cam la ilgili bi problem olabilir yada engelleyen bi program gerektiginde [email protected] teknik servis Alıntı
Φ olcayatay Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 büyük ihtimalle windows tanımıyordur. kameranın yanında kurulum cd si vermiş olmaları gerekir o cd ile tanıtıyorsun kamerayı cd si olmadan tanıtmak biraz zor ayrıca parlaklık doygunluk gibi ayarlar da bu cd içindeki program ile yapılıyor eğer cd si yoksa sende kameranın markasına uyan bi kurulum cd si al yükle eğer yine olmazsa windowsu değiştirmekten başka çare yok demektir kolay gelsin Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 kardeş onun kurulum cd siyle alakası yok windows tan kaynaklı bi sorum yeniden yüklenmesi gerekiyor Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 webcam kameramı bilgisayara tanıtamıyorum kameranın ışığı yanıyo fakat yeni donanım bulundu ifadesi çıkmıyo ne yapmalıyım bilen varsa açıklarsa sevinirim denetim.masasından.web.camın.stupı.varsa.kaldır.kameran.usb.girişini.bilgisayardan.çıkar.kameranın.cdsini.tak.driverini.kur.kurulum.bittikden.sonra.kameranın.usb.girişini.bilgisayarına.tak.sorun.ortadan.kalkıcakdır...oda.olmazsa.bana.ulaşabilirsiniz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.