Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 PKK'ya bir destek de CHP'den geldi CHP Hakkári Milletvekili Esat Canan, hükümetin kapatılması için çalıştığı PKK’nın yayın organı Roj TV’ye demeç verip, Şemdinli olaylarını değerlendirdi. Canan, ‘Sonuçta Roj TV de Güneydoğu halkına hitap eden, oranın kültürünü tanıtan, müziğini çalan bir televizyon’ dedi. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Hey ALLAH'ım Ya Rabbim sen bu memleketin sonunu hayır eyle... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Canan, ‘Sonuçta Roj TV de Güneydoğu halkına hitap eden, oranın kültürünü tanıtan, müziğini çalan bir televizyon’ dedi. Hakikaten doğru söylemiş. PKK'ın yayın organı ama Kürt kültürünü gayet güzel tanıtıyorlar... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 BAzı arkadaşlar Ülke kararlarını mecliste MiLletwekilleri alır dediklerinde biz dedikki Mecliste de watan hainleri war Şimdi Bu RoJ Tv'ye öwgüler yapan MiLLetwekiLi ne kadar TArafsız tartışılır.... Bırakalım BAykaL denen şahsı muhterem kendi MiLletwekilini uyaracağina bu olayda bile hükümete muhalefet yapıyor ... Sanki Hükümet dedi Git ROJ tv'ye öwgüler yap diye... Sonuç Şu ki Ülkeyi bölmek isteyenler PArtiler kanalıyla meclise kadar girmiş ne yazık ki... ZıpLayan Dana arkadaşim PKK yayını yapan ROJ TV den medet umacağina KÜRT kültürünü tanıtması için... SizLere yayın hakları tanındı kendi dilinizce Kurun bir TV yayınlayın KüLtürünüzü sizLere Mani OLan mı var... Kürt KüLtürünü tanıtıyor diyede PKK propagandası yapan bir kuruluşa iizn werilmez... Kürt KüLtürünü tanıtması tamamen bir strateji meselesi yoksa Kürtleri çok sewdiklerinden değil...Bunu iyi aLgılamak gerek... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 BAzı arkadaşlar Ülke kararlarını mecliste MiLletwekilleri alır dediklerinde biz dedikki Mecliste de watan hainleri war Şimdi Bu RoJ Tv'ye öwgüler yapan MiLLetwekiLi ne kadar TArafsız tartışılır.... Bırakalım BAykaL denen şahsı muhterem kendi MiLletwekilini uyaracağina bu olayda bile hükümete muhalefet yapıyor ... Sanki Hükümet dedi Git ROJ tv'ye öwgüler yap diye... Sonuç Şu ki Ülkeyi bölmek isteyenler PArtiler kanalıyla meclise kadar girmiş ne yazık ki... ZıpLayan Dana arkadaşim PKK yayını yapan ROJ TV den medet umacağina KÜRT kültürünü tanıtması için... SizLere yayın hakları tanındı kendi dilinizce Kurun bir TV yayınlayın KüLtürünüzü sizLere Mani OLan mı var... Kürt KüLtürünü tanıtıyor diyede PKK propagandası yapan bir kuruluşa iizn werilmez... Kürt KüLtürünü tanıtması tamamen bir strateji meselesi yoksa Kürtleri çok sewdiklerinden değil...Bunu iyi aLgılamak gerek... Kimin neyi ne kadar anladığına ve anlayacağına sen mi karar vereceksin? Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Kimin neyi ne kadar anladığına ve anlayacağına sen mi karar vereceksin? BAk yanlış anlıyorsun ben karar werecem dedimmi yada öle bir imadamı bulundum... SAdece bir öneri idi benimkisi kendi TV niiz kurun kültürünüzü en iyi şekilde tanıtmak için... PKK propagandası yapan bir yayın organının siizn Kültürünüzü sizden iyi tanıtamayacagını anlatmak istedim ama yanlış anlıyorsun... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 BAk yanlış anlıyorsun ben karar werecem dedimmi yada öle bir imadamı bulundum... SAdece bir öneri idi benimkisi kendi TV niiz kurun kültürünüzü en iyi şekilde tanıtmak için... PKK propagandası yapan bir yayın organının siizn Kültürünüzü sizden iyi tanıtamayacagını anlatmak istedim ama yanlış anlıyorsun... Belki de ADEM olmadığım için anlamammışımdır... Öneri verecek durumda mısın? Ben önerini alacak durumda mıyım? Yalnız şunu bil ki ROJ TV her daim bu propagandayı yapmıyor.Belirli tartışma programları var,oralarda bağlanılıyor bu kişilere ve onlar da yorumluyorlar.Geriye kalan zamanlarda ise gayet hoş şeyler var.Bir gün fırsat bulursan izle ,en azından "diziler" yok...daha ne isterim ki? Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Beni KuruLuş amacı ilgilendirir....Gerisi boş... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Beni KuruLuş amacı ilgilendirir....Gerisi boş... Beni de HERŞEY'i ilgilendirir... Çünkü öyle olunca doluyor. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 30.000 ÜLKE ewladımı şehid eden bir örgütün yayın Kuruluşu KÜRT küLtürü tanıtsa ne olur tanıtmasa ne.... Sonuçta onca yurdum insanın bebeklerin askerlerin öğretmenlerin siwil watandaşların kanını akıtan Bir örgütün propagandasını yapan bir kuruluş... Beni bu iLgiLendirir..Ondan gerisi boş diyorum.... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Belki de ADEM olmadığım için anlamammışımdır... Öneri verecek durumda mısın? Ben önerini alacak durumda mıyım? Yalnız şunu bil ki ROJ TV her daim bu propagandayı yapmıyor.Belirli tartışma programları var,oralarda bağlanılıyor bu kişilere ve onlar da yorumluyorlar.Geriye kalan zamanlarda ise gayet hoş şeyler var.Bir gün fırsat bulursan izle ,en azından "diziler" yok...daha ne isterim ki? YORUMSUZ!!..... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 YORUMSUZ...... Ne zekice bir yorum... Tek başına mı düşündün bunu? Varsa elinde tek başına düşündüğüne dair bir belge görelim... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Ne zekice bir yorum... Tek başına mı düşündün bunu? Varsa elinde tek başına düşündüğüne dair bir belge görelim... Senin düşüncesizce yazdığın sözlere karşılık yazacak çok şey var ama hangisini yazsam acaba?!! Bir çok kürt arkadaşım var ama hiç biri roj tv'yi desteklemez..Yanlış olan bu... Ama ne yazsam az gelecegi için yorum yok.. Benim tek başıma düşündüğümü anlamak isteyen anlar ama senin söylevlerin yanlız olmadığının ve tek düşünemediğinin bir göstergesi olsa gerek... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Bence ROJ tv'ye öwgüler metheden bir Milletwekili hakkında önerge werilmeLi... BU MiLLetwekili derhaL CHP den uzaklaştırılmaLı.. LAİKLİK CUMHURİYET ATATÜRK İLKE WE İNKİLAPLARINI temsiL eden We ATATÜRK'ün Kurduğu partide Bu Tür söylemlerde buLunan BİR MİLLetwekiLi oLduğuna inanamıyorum... BAYKAL denen şahısta yazık Ki hala Hükümeti suçluyor... KArdeşim sen partinin MiLLetwekiLlerine baksana demezler mi? BAKALIM BAYKAL CUMHURİYETİN KORUYUCUSU gibimi dawranacak bu MiLLetwekili nimi koruyacak OY korkusu ile... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Bence ROJ tv'ye öwgüler metheden bir Milletwekili hakkında önerge werilmeLi... BU MiLLetwekili derhaL CHP den uzaklaştırılmaLı.. LAİKLİK CUMHURİYET ATATÜRK İLKE WE İNKİLAPLARINI temsiL eden We ATATÜRK'ün Kurduğu partide Bu Tür söylemlerde buLunan BİR MİLLetwekiLi oLduğuna inanamıyorum... BAYKAL denen şahısta yazık Ki hala Hükümeti suçluyor... KArdeşim sen partinin MiLLetwekiLlerine baksana demezler mi? BAKALIM BAYKAL CUMHURİYETİN KORUYUCUSU gibimi dawranacak bu MiLLetwekili nimi koruyacak OY korkusu ile... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Senin düşüncesizce yazdığın sözlere karşılık yazacak çok şey var ama hangisini yazsam acaba?!! Bir çok kürt arkadaşım var ama hiç biri roj tv'yi desteklemez..Yanlış olan bu... Ama ne yazsam az gelecegi için yorum yok.. Benim tek başıma düşündüğümü anlamak isteyen anlar ama senin söylevlerin yanlız olmadığının ve tek düşünemediğinin bir göstergesi olsa gerek... Düşünceli insan! Roj Tv'yi zevkle izliyorum ama fikirlerini paylaştığımı söylemedim. Diğer konu arkadaşlarının sorunu...senin değil.... Biz ROJ TV'yi izliyoruz arkadaşlarla,ezberliyoruz onların her dediğini ve burada yazıyoruz. Biz düşünemeyiz,öyle bir özelliğimiz yok.O sadece senin bir özelliğin olsa gerek... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Düşünceli insan! Roj Tv'yi zevkle izliyorum ama fikirlerini paylaştığımı söylemedim. ne yaman çelişki... Biz ROJ TV'yi izliyoruz arkadaşlarla,ezberliyoruz onların her dediğini ve burada yazıyoruz. Biz düşünemeyiz,öyle bir özelliğimiz yok.O sadece senin bir özelliğin olsa gerek... Anlamıştım zaten tekrar belirtmene gerek yoktu... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) ne yaman çelişki... Anlamıştım zaten tekrar belirtmene gerek yoktu... DÜŞÜNCELİ... Ve aynı zaman da ANLAYAN bir insan... Bu zamanda zor bulunur cinstensin... Ayrıca çelişik olmak insanın doğasında vardır... Seni insan olarak almıyorum...sen insan üstü bir varlıksın... PRİMAT uygun olur mu acaba senin için...? Aaa yine mi çelişkiye düştüm? Tarih: 26 Kasım , 2005 Düzenleyen: Zıplayan Dana Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Haddini bil !! Seviyeli ol !! Tartışmayı da bilmiyorsan öğren gel... Muhatabım değilsin... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 bence biraz soluk alın ve yeniden başlayın ama biraz temiz hava almanız şart......... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 bir milletvekilinin roj tv ye açıklama yapmasını, nasıl CHP den PKK'ya desttek oalrak sunabildiğine şaşırdım ben bu şahsın. eminim o milletvekili yine CHP den ihraç edilri ve eminim yine AKP ye geçer. tıpkı, diğerleri gibi. insan da biraz akıl olur biraz izan olur. Alıntı
Φ bahriyeli Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 bir milletvekilinin roj tv ye açıklama yapmasını, nasıl CHP den PKK'ya desttek oalrak sunabildiğine şaşırdım ben bu şahsın. eminim o milletvekili yine CHP den ihraç edilri ve eminim yine AKP ye geçer. tıpkı, diğerleri gibi. insan da biraz akıl olur biraz izan olur. Basbakan Hollanda da roj tv muhabiri oldugu için basın toplantısına çıkmıyor daha sonra parlementodan bir vekil bu kanala demeç veriyor sizce bu dışardan nasıl görünür. Alıntı
Φ bahriyeli Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) zıplayan **** sende milletle kendince dalga geçmeyi boşver sadece tartışma programlarında bazı kişilere baglanıyorlarmış peki ****** çocukları aşagıdaki linkteki fotograflarıda gösteriyorlarmı orda http://www.pkkgercegi.net/unutulanfotograflar/default.htm girin ve bakın lütfen bunlar insan degiller hepsi ******** ******* ve sen çıkmış diyorsun ki yok dizi vermiyorlar sadece tartışmalarda pkk lılık yapıyorlar bana göre yeterli bir sebep aslında kanalı kapatmak yetmez imkan olsada hepsini ********** ama işte ********* için bile insan hakları uygulanıyor. Tarih: 28 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) zıplayan **** sende milletle kendince dalga geçmeyi boşver sadece tartışma programlarında bazı kişilere baglanıyorlarmış peki ****** çocukları aşagıdaki linkteki fotograflarıda gösteriyorlarmı orda http://www.pkkgercegi.net/unutulanfotograflar/default.htm girin ve bakın lütfen bunlar insan degiller hepsi ******** ******* ve sen çıkmış diyorsun ki yok dizi vermiyorlar sadece tartışmalarda pkk lılık yapıyorlar bana göre yeterli bir sebep aslında kanalı kapatmak yetmez imkan olsada hepsini ****** ama işte ********* için bile insan hakları uygulanıyor. Neler saçmaladığını anlamadım ama şunu söyleyeyim senin ile o bahsettiğini yapanlar arasında bir fark göremedim. Bunu anlamışım değil mi? Tarih: 28 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ bahriyeli Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Neler saçmaladığını anlamadım ama şunu söyleyeyim senin ile o bahsettiğini yapanlar arasında bir fark göremedim. Bunu anlamışım değil mi? Çok güzel anlamışsın herkes hakettigi muameleyi görür *********** insan muamelesi yapmamı bekleme benden. Tarih: 28 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.