Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Google'ın Oyun Değiştiren Ürünü: Devrim Yaratan Pixel Fold (Katlanabilir), Akıllı Telefonların Geleceğini Aydınlatıyor


Önerilen İletiler

  • Admin

Google'ın Oyun Değiştiren Ürünü: Devrim Yaratan Pixel Fold (Katlanabilir), Akıllı Telefonların Geleceğini Aydınlatıyor

pixel-fold.jpg

Google'ın yeni Pixel Fold ile geleceğe katlanmaya hazır olun!

Akıllı telefonların geleceğine hazır mısınız? Teknoloji devi kısa süre önce ilk katlanabilir akıllı telefonunu ürün lansmanından sadece birkaç gün önce gösterdiği için Google kesinlikle öyle. Şirket, tablet benzeri bir ekranı ortaya çıkarmak için açılabilen dikey menteşeli bir telefon olan Pixel Fold'un bir videosunu sosyal medyada yayınladı. Bu yenilikçi cihaz için heyecan şimdiden artıyor. Google, önümüzdeki hafta Mountain View, California'daki genel merkezinde yıllık geliştirici konferansına ev sahipliği yapmaya hazırlanırken beklenti yalnızca artacak.

pixel_fold_opened.jpg

Google, Pixel Fold'un tüm özelliklerini henüz açıklamamış olsa da, şirketin lansmanından önce cihazı tanıtma kararı, bu son teknolojiye ne kadar güvendiğinin bir işareti. Samsung'un şu anda katlanabilir pazara hakim olması ve ardından Motorola/Lenovo, Oppo ve Huawei gibi diğer şirketlerin gelmesiyle, Google cesurca bu nispeten küçük nişe atlıyor. ABI Research'e göre, katlanabilir ve esnek ekranlar 2021'de akıllı telefon pazarının yalnızca yaklaşık %0,7'sini oluşturuyordu ve 2022'de %2'lik bir düşüş yaşaması bekleniyordu.

Ancak hem teknoloji meraklıları hem de ünlüler arasında katlanabilir telefonlara ilginin artmasıyla Google'ın Pixel Fold'u sektörü etkileme potansiyeline sahip. Tabii ki, yüksek fiyat noktaları, geçmişte katlanabilir cihazların tüketici tarafından benimsenmesini sınırladı ve Pixel Fold'un şaşırtıcı bir şekilde 1.700 dolardan başlayacağı söyleniyor. Bununla birlikte, Google'ın teknoloji dünyasında mümkün olanın sınırlarını zorlama konusundaki itibarıyla, Pixel Fold'un yatırıma değer birinci sınıf bir deneyim sunacağını söylemek güvenlidir.

Google'ın katlanabilir cihazların kullanıcı deneyimini yazılım açısından iyileştirmeye odaklanmasıyla, şirketin bu teknolojiyi ciddiye aldığı açık. ABI Research'te bir analist olan Michael Inouye, "Piyasa koşulları şu anda Pixel Fold için mantıklı bir aşamada." Akıllı telefonların geleceğine hazırlanın çünkü Google'ın Pixel Fold'u dünyayı kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Resmi lansmanı yaklaşırken bu heyecan verici cihazla ilgili daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.

Kaynak: UncaChed

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.