Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

NBA'de İkinci tur başlarken kalan sekiz playoff takımının sıralaması


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

NBA'de İkinci tur başlarken kalan sekiz playoff takımının sıralaması

Üzüntüler - en azından tohuma göre - NBA playofflarının açılış turuna kaos getirdi.

Doğu Konferansı'nda beş numaralı (New York Knicks) veya sekiz numaralı (Miami Heat) konferans finallerinde oynayacak ve Batı Konferansı'nda altı numaralı (Golden State Warriors) veya yedi numaralı (Los) oynayacak. Angeles Lakers) konferans finallerinde oynayacak.

AA1aAUID.img?w=768&h=512&m=6&x=462&y=151

Doğu'nun en iyi takımı (Milwaukee) ve Batı'nın iki ve üç takımı (Memphis, Sacramento) elendi.

Şimdi sekizi, NBA'in playoff takımlarının sayısını 1984'te 16'ya çıkarmasından bu yana ilk kez konferans yarı finallerine kaldı ve her seribaşından biri (1-8) ikinci turda temsil ediliyor.

İlk turdan sonra bu takımları aşağıdan yukarıya doğru şu şekilde sıralıyoruz:

8. Boston Celtic

Celtics, Atlanta'ya karşı serilerini gereğinden çok daha zor hale getirdi. Boston, hayal kırıklıkları yaşamamaktan ve odaklanmayı sürdürmekten bahsetti ve 3. Oyun ve 5. Oyun mağlubiyetlerinde tam tersini yaptı. Jaylen Brown ve Jayson Tatum hücumda yer alıyor, ancak Celtics'in ayrıca konferans finallerine geri dönmek istiyorlarsa Derrick White, Marcus Smart, Malcolm Brogdon ve Robert Williams'a ve Sixers MVP finalisti Joel Embiid'e karşı sağlam savunmaya ihtiyaçları var.

7. New York

Knicks, ilk turdaki en iyi serilerden biri olması gereken Cavs karşısında etkileyiciydi. Bunun yerine, Knicks için beş maçlık bir çocuk oyuncağıydı. Knicks, savunma baskısını artırdı ancak 5. maçta ayak bileğini yeniden yaralayan Jalen Brunson, RJ Barrett ve Julius Randle'dan daha fazla hücuma ihtiyacı olacak. Bir şampiyonluk koçu, deneyimi ve dayanıklılığı olan bir Heat takımına karşı mücadele etmek kolay olmayacak.

6. Golden State Warriors

Savaşçıları kendi tehlikenle indir. Altıncı sıralarına bakılmaksızın, Warriors, Steph Curry, Klay Thompson ve Draymond Green liderliğindeki playofflarda nasıl kazanılacağını biliyor. Geçen sezonun şampiyonluk takımında oynayan Jordan Poole, Andrew Wiggins, Gary Payton II ve Kevon Looney ile bir-iki-üç vuruşunu birleştirin ve Warriors tehlikeli. Antrenör Steve Kerr'in deneyimini ve güçlü bir koçluk kadrosunu ekleyin - Golden State konferans finallerine kalırsa kimse şaşıracak mı?

5. Los Angeles Lakers

Tıpkı çekirdek grubuyla Warriors gibi, bir takımda LeBron James ve Anthony Davis olduğunda, olasılıklar 7 numara için normal olanın ötesine geçiyor. Lakers'ın inişli çıkışlı sezonu, doğru zamanda yükselişini vurdu. Takas son gününde kadrolarını yenilediğinden beri kartvizitleri savunma. Bu, Lakers'ın tüm sezon boyunca oynadığı en iyi şey.

4. Phoenix

Suns puan topladı ve Suns puan kaybetti. İlk tur serileri beş maçta bitmesine rağmen Clippers, serinin son üç maçında Paul George ve Kawhi Leonard'sız maçları birbirine yaklaştırdı. Devin Booker, Chris Paul, Deandre Ayton ve Durant'ı, son takas tarihinde Kevin Durant için gişe rekorları kıran anlaşmadan bu yana birlikte pek fazla maç oynamamış olsalar da savunması zor isimler. Diğer uçta yeterince durabilecekler mi?

3. Philadelphia

İlk turda bir rakibi ezip geçen tek takım olan Sixers, Tyrese Maxey (maç başına 21.8 sayı, 3'te %50), James Harden (17.3 sayı, maç başına 8.8 asist) ve Tobias'ın oyununun arkasında Brooklyn Nets'i domine etti. Harris (20.3 sayı, maç başına 8.3 ribaund) ve serinin son maçını sağ dizi burkarak kaçıran Embiid (20 sayı, 11.3 ribaund). Embiid'in serinin başında müsait olup olmayacağı bilinmiyor ve oynarsa Boston'a karşı sakatlığı olacak.

2. Miami Heat

Heat üst sıralarda yer alan Milwaukee Bucks'ı beş maçta mağlup etti ve serinin son üç maçını daha iyi hücum ve savunma performansıyla ve 4. maçta 56, 5. maçta 42 sayı atan Jimmy Butler'ın olağanüstü oyunuyla kazandı. Playoff Jimmy kazanma arzusunu sürdürürse ve Heat de playofflarda normal sezondan çok daha iyi şut atmaya devam ederse, yeniden Doğu Konferansı finallerine gidecekler.

1. Denver Nuggets

Nuggets, Minnesota ile beş maçta ilgilendi, ancak bir çiftte zorlanmadan değil. Yine de, Jamal Murray'den 27.2 ve maç başına 12.4 ribaund, 9.0 asist ve 1.2 top çalma ile Nikola Jokic'ten 26.2 dahil olmak üzere altı oyuncunun çift haneli sayı ortalamaları ile hücumları birinci sınıftı. Phoenix'in patlayıcı hücumunu korumak Nuggets için sorun teşkil ediyor, ancak Denver için görmeyi beklediğimiz zorluk bu.

Kaynak: USA TODAY

basketball-108622.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.