Φ LluVia Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, artık sohbetlerin bazı yerlerinde beni de bulacaksınız Ama bu ne kadar geniş bi forummuş yarebbim, nasıl yetişceeem?? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Hoşgeldiniz aramıza Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bi yerlerden gözüm ısırıyo ama... hoşgeldin... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hoşgeldin umarım burası sana ii gelir angelll... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Hoşgeldin arkadaşım Hoşgeldiniz aramıza Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk bi yerlerden gözüm ısırıyo ama... hoşgeldin... Nassı yane anlamadım hoşgeldin umarım burası sana ii gelir angelll... Hoşbuldum Umarım iyi gelir Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hoş geldin arkadaşım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hoş geldin ikincikez yazmışım kusura bakma Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bi yerlerden gözüm ısırıyo ama... hoşgeldin... Sana hoşbulduk demeyi unutmuşum Hoşbulduk hoşgeldinnn Hoşbulduk hoş geldin arkadaşım Hoşbulduk arkadaşım hoş geldin Hoşbulduk ikincikez yazmışım kusura bakma Önemli diil nolcekki ben de bi daha derim, boşa gitmesin, hoşbulduk Hoşgeldin... Hoşbulduk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Nassı yane anlamadım bilmem nasıl ki.... bi arkadaşın topiğğinde olabilir misela... Sana hoşbulduk demeyi unutmuşum Hoşbulduk hm.... ne önemi var ki.... ama sölediğin için sağol... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 hoş geldin burada hg desem olurmu? Alıntı
Φ *KNoWLeS* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ayy slm bnde pelinn.. çk büyük ve çk güzel bi forum.. hoşgeldn snde jnm:))) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, artık sohbetlerin bazı yerlerinde beni de bulacaksınız Ama bu ne kadar geniş bi forummuş yarebbim, nasıl yetişceeem?? hoşgeldin;) Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Hoşgeldiniz Hoşbulduk teşekkür ederim. hoş geldin Hoşbulduk burada hg desem olurmu? hg?? anlayamadım Hoşgeldin Hoşbulduk teşekkür ederim ayy slm bnde pelinn.. çk büyük ve çk güzel bi forum.. hoşgeldn snde jnm:))) Teşekkür ederim, hoşbulduk hoşgeldin;) Hoşbulduk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 hoşgelmişsen sefa gelmişsen Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 hoşgelmişsen sefa gelmişsen Hoşbulmuşam, sağolasan Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 hoş geldin niye boş geldin bakim şekerpare getirdinmi ben çok severiim... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bilmem nasıl ki.... bi arkadaşın topiğğinde olabilir misela... hm.... ne önemi var ki.... ama sölediğin için sağol... hımm bilmem rica ederim önemli deel hoş geldin niye boş geldin bakim şekerpare getirdinmi ben çok severiim... bilseydim şekerpare sevdini getirirdim niye getirmiim yaw ama sen de hani sofra hazırlamamışsın, ne yicem ben aç aç gerimi döncem şimdi, misafir böyle mi ağırlanır, hımmmm... Hoşbuldum Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Hoşgeldin Teşekkür ederim Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ya ben eskidim galiba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.