Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ben bir rüya uzmanıyım. Bunlar en yaygın 5 rüya ve ne anlama geldikleri.


Önerilen İletiler

  • Admin

Ben bir rüya uzmanıyım. Bunlar en yaygın 5 rüya ve ne anlama geldikleri.

fantasy-2995326.jpg

İnsanlar, biz onları hatırlamasak bile her gece üç ile dokuz arasında rüya görürler.

Genellikle metafor oldukları için kimse size bir rüyanın tam olarak ne anlama geldiğini söyleyemez.

Bunlar en sık görülen beş rüya ve size anlatmaya çalıştıkları şeyler.

İlk hatırladığım rüyamda, 5 yaşındayken, kötü bir cadı tarafından kovalandığımı, korkunç kalesinin kulelerinin etrafındaki gazabından kaçmak için çaresizce saklandığımı, koştuğumu hayal ettim. Sabah henüz 4 yaşında olan küçük kız kardeşimle rüyamı paylaştım ve o da bana aynı rüyayı gördüğünü söyledi.

Çoğu çocuğun güçlü bir rüya hatırlama yeteneği vardır, ancak ergenliğe girerken bu durum azalma eğilimindedir. Benim için durum böyle değildi çünkü küçük kız kardeşim ve ben tandem rüyası olarak bilinen şeyi gördük. Çoğu kez aynı anda aynı rüyayı görüyorduk ve sonra onu hatırlıyor ve ertesi sabah kahvaltıda birbirimizle paylaşıyorduk. Bir suç ortağına sahip olmak, hayallerin, tipik olarak solmuş olabilecekleri zamanın ötesinde bile, kalıcı olmasını sağladı.

O ilk günlerden beri, hayatımı yönlendiren, iyileştiren ve hatta inanıyorum ki kurtaran rüyalar gördüm ve sertifikalı bir klinik olarak profesyonel olarak birlikte çalıştığım insanların hayatlarında rüyalarla ilgili mucizelere tanık oldum. son 25 yıldır hipnoterapist. Söylemeye gerek yok, ben bir rüya tutkunuyum ve umarım siz de öyle olursunuz.

Biz insanların her gece üç ila dokuz rüya gördüğümüz, hayatımızın üçte birini uyuyarak ve rüya görerek geçirdiğimiz klinik olarak kanıtlandığından, rüyalarınızın ıslığını çalmak için en sık hatırlanan beş rüya temasının şifresini çözdüm.

Ama önce, rüyalar hakkında bilmeniz gereken birkaç şey var. Rüyalar resimlerde, metaforlarda ve kelime oyunlarında konuşur - bu yüzden kelime oyunlarını affedin. Sizden başka hiç kimse size rüyanızın ne anlama geldiğini kesin olarak söyleyemez. Ancak, sık uçan biri olarak, sizi kendi anlayışınıza yaklaştırmak umuduyla, size anlattıklarını düşündüğüm şeyler hakkında önerilerde bulunacağım. Bunlar, hayallerinizi yalan söylemeyi bırakmanız ve bunun yerine onların kaçık ama parlak bilgeliklerine uyum sağlamanız için size ilham versin.

Kovalanmak — gücünüzü aşmak

Hoş olmayan duygulardan veya sevimsiz olduğunu düşündüğünüz yönlerden kaçınıyor musunuz? Bu rüyanın şaşırtıcı mesajı, doğuştan değersiz hiçbir yönünün olmamasıdır - her parçan, olman gereken güçlü varlık olman için hayati önem taşır. Eski bir "Scooby Doo" çizgi filminin sonunu hayal edin, sadece korkutucu kişinin dışlanmış, korkmuş ve savunmasız bir parçanız olduğunu keşfetmek için hırsızın maskesini kaldırıyorsunuz.

Düşmek - başarısız olmaktan korkmak

Düşme rüyaları, kontrol kaybı, güvensizlik, bunalmışlık veya güven eksikliği hissini ifade eder. Ayaklarınızı yere sağlam basamamanın bir sonucu olarak adımlarınızı kaybetme korkusuyla, yapmaya başladığınız bir şeyde başarısız olduğunuz için kendinizi yargılıyor olabilirsiniz. Ya da bir değişim döngüsü içinde olabilirsiniz ve bu nedenle başınızın üzerinde hissediyor olabilirsiniz.

Dişler - güce doğruyu söyleyin

Diş kırma veya parçalama rüyaları genellikle iletişim sorunları veya hayatta kalma sorunlarıyla (finans gibi) ilgili savunmasızlık duygularıyla ilgilidir. Dişlerinizi taşımanın önemli olduğu durumlarda ifadeyi geri çekip çekmediğinizi kendinize sorun. Bunu, "gevşek dudaklar, gemileri batırmak" gibi gevşek bir konuşmada olduğu gibi, sizden uzaklaşan iletişimi temizlemek için bir mesaj olarak düşünün.

Okula döndüğünüzde test ediliyorsunuz

Okula geri dönme, dolap şifrenizi unutma veya önemli bir sınava girme hayalleri, cesaretinizi "sınayan" bir öğrenme aşamasında olduğunuzu yansıtıyor olabilir. Bu rüyalar, "not almak" için baskı altında hissettiğiniz ilk zamana geri dönebilir. Mesaj, güvensizlik sırt çantanızı kaldırmanız ve başarılı bir geleceğe mezun olabilmeniz için kendinizi hazırlamanızdır.

Uçmak — engellerinizin üzerinde yükselmek

Uçan bir rüyada, fiziksel kısıtlamalardan ve sınırlamalardan kurtulmanın nasıl bir his olduğunu yaşarsınız. Bu rüyalar, kanat açıklığınızın genişliğini hissetmenize yardımcı olur, böylece yaratıcı ve ruhsal potansiyelinizden daha iyi yararlanabilirsiniz. Bu rüyayı, doğru yolda olduğunuzu bildiren bir ödül olarak kabul edin; yaptığınız şeyi yapmaya devam etmeniz için cesaretlendirin, böylece hayata daha özgür bir bakış açısıyla katılmaya devam edebilirsiniz.

Kaynak: Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.