Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Birgün herkesin Fener'li olacağını şimdi anladım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Birgün herkesin Fener'li olacağını şimdi anladım.. vaybe dunyanın sırrını çözmuşsun ben deilim mesela buda genellemenı bozar,senı de bozar,buna bozulursun şimdi mıdenı de bozar,bı soda verım mı elmalı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yaz okulunun çok ii geçiceğini anladım eğlence zamanı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yaz okulunun çok ii geçiceğini anladım eğlence zamanı bana yaz okulu demıcektın zeynep,tüm neşem gitti.umarım şahsın biri yaz okuluna kalmaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bana yaz okulu demıcektın zeynep,tüm neşem gitti.umarım şahsın biri yaz okuluna kalmaz Sen iç şimdi o elmalı sodayı.. :D Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sen iç şimdi o elmalı sodayı.. :D yanındada benim yaptığım kek süper olur valla Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bana yaz okulu demıcektın zeynep,tüm neşem gitti.umarım şahsın biri yaz okuluna kalmaz sedelinacım ben yaz okuluna kaldım tek tesellim arkadaşlarımında yaz okulunda olması benim hemen hemen tüm arkadaşlarım yaz okulunda ondan dönem içi gibi geçicek bizim için tek tesellimiz o bir arada olmak yoksa bu sıcakta ders yapmak tatil duruken Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sen iç şimdi o elmalı sodayı.. elmalı soda değil sıyanurlu soda lazım bana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Anaaaamm..Sen iyice sosyetikleşmişsin be.. Fare zehiri neyine yetmiyo kız.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 elmalı soda değil sıyanurlu soda lazım bana dur bekle bi koşu alıp geliym hemen 40 yılda canın birşey çekmiş ben ısmarlıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yanındada benim yaptığım kek süper olur valla teker teker gelın sız aynı anda damlamak için saat mı kurdunuz bakalım iyi ya yenısın aramızda gucenırsın felan hani yedım say Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sedoş;Seni görmüşler dün İstiklal'de..Kektire kektire koşturuyormuşsun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dur bekle bi koşu alıp geliym hemen 40 yılda canın birşey çekmiş ben ısmarlıyorum yalnız içilmez canım bı tanede sen al karşılıklı tokuşturalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Sedoş;Seni görmüşler dün İstiklal'de..Kektire kektire koşturuyormuşsun.. evet sana doru koşuyodum,sende murat kekilli ye benzemişsin yahuu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 evet sana doru koşuyodum,sende murat kekilli ye benzemişsin yahuu Kız bu murat'ın Sibel diye bi akrabası var mı.. Var sa cinayet sebebi dediğin laf.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yalnız içilmez canım bı tanede sen al karşılıklı tokuşturalım sadece birtane alacak param var centilmen olduğum için sana ısmarlıyorum vefakar bir insanımdır hem canım da istemiyor ben almıyayım içmiş kadar oldum hadi iyi geceler ben daha takılamayacağım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Bende daha fazla itilip kakılamayacağım..Ben de gidiyorum.. Sedoş'cum,kim olduğunu hala çıkaramadığım Dream 1907 ve Zeynep;Hepinize iyi geceler.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ii geceler taurus Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Kız bu murat'ın Sibel diye bi akrabası var mı.. Var sa cinayet sebebi dediğin laf.. yani ne dıyeyım olaya bakış açın ve yakalama noktan harıka...derviş zıkrı fıkrı felan yani filan şeyyy bu arada aynı anda kaçmanız gözumden kaçmadı belırtırım basarakdan ustune şiddetle basıyom hemde Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kıymet bilmeyenlere Hiçbirşey vermemeyi anladım !!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Çok uzun süreler geçirmedikten sonra bir kişinin tam anlamıyla çözümlenmesinin imkansız olduğunu anladım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kıymet bilmeyenlere Hiçbirşey vermemeyi anladım !!! vay anlayışına hayran oldum,artık hayran olduğum bır gıcıksın Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Sen benim her yazdığım yerin ardından cavap yazmak zorundamısın ama merak ettin değilmi ne anladığımı acaba ne anlamış gidipte bakayım meraklı gıcık Sedelinanın çok meraklı olduğunu anladım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Sen benim her yazdığım yerin ardından cavap yazmak zorundamısın ama merak ettin değilmi ne anladığımı acaba ne anlamış gidipte bakayım meraklı gıcık Sedelinanın çok meraklı olduğunu anladım bilmem yazmam artık peki öyle olsun,rahatsız ettım özur diliyorum Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bilmem yazmam artık peki öyle olsun,rahatsız ettım özur diliyorum Yaz bee olurmu hiç negüzel eğleniyorduk üzüldüm şimdi hani sana bulaşmıyacaktım hata etmiştim yakında bunu anlayacaktım bunları anlatmıyacakmısın şimdi,,, beni bunlardan mahrum mu bırakacaksın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.