Misafir katre_a Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 ciddi içiyomu yane Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bu kafayla anca bu kadar Bide normal kafayla olsa neler anlıcan kimbilir ciddi içiyomu yane Öle görünüyo Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 gündüzden başladıysan epey yol almışındır egzo.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 evet bu akşam dertliyim galiba Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 boş ver sal gitsin her neyse:rolleyes: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bişey tutmuyorum zaten keyifliyim katre-a sen nasılsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Şunu anladım bu gece uyku tutmayacak... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 ayrılığın çok acı verdiğini bugun bıkez daha anladım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 bu saatte neden geldim ki hiç anlamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 çünkü gündüz uyuyorsun leyla Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 uykum kaçtığından foruma gelmem gerektiğini anladım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Hiçbirşeyi anlamaya çalışmıyacam artık... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Ayrılığın birbiriyle kavga etmiş,birbirini sevmediğini söyleyen insanları bile sarılarak ağlattığını bugun anladım. sanırım düşman olduğunu sananlar bıle ayrılırken sevdıklerını anlıyorlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 İyi nıyetli insanların çevrelerıne yararı olsada kendısıne zarar verdiğini. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sedelina gıcık olduğumu anladım bende az önce anladım bu arada asıl sen bana bulaşmıyacaktın Artık sana rahat yok dur birkere daha dil çıkartan surattan koyayım şimdi yazı daha anlamlı oldu hoşuma gitti bee birtane daha koyayım buda içimden geldi çekınme çekınme elini korkak alıştırma evladım cimrilik ıyı değil bende bana yeni kurbanlar çıktığını anladım az önce Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Anladımki bu sıcaklar böle devam ederse ebediyete intikal edeceğim Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye çok önemli şeyler anladım ama sölemicem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Çok ibrahim tatlıses gördüm seni canım cimrilik iyi değil evladımmmm van tu tri foro banada büyük bir eğlence çıktığını anladım ava gidenlerin avlandığını anladım alsana kek yaptım en sevdiğinden içine börtü böcek ,mevsimsel meyve kabukları biraz kurban derisi ve en önemlisi sevgimi kattım afiyet olsun sevdiysen yine yaparım çekinme ye çok incesın sağol tam doğal kek yapmışsın yani,bırazda ağaçkabuğu atsaydın gıcığa ıyı gelıyo, duygulandım ağlıcam bende ava gıdenı aavlayanında avlandığını anladım yakında snede anlıcan Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 haketmeyenlere çiçek göndermemeyi anladım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 haketmeyenlere çiçek göndermemeyi anladım evet ya sorma benımde başıma gelmişdi dur anlatayım.geçenlerde bıdündü............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.