Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yaz bee olurmu hiç negüzel eğleniyorduk üzüldüm şimdi hani sana bulaşmıyacaktım hata etmiştim yakında bunu anlayacaktım bunları anlatmıyacakmısın şimdi,,, beni bunlardan mahrum mu bırakacaksın kek nsıldı üstüne ne alırdınız azizim.güzel olduğunuz kadar safsınızda yahuu Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kek nsıldı üstüne ne alırdınız azizim.güzel olduğunuz kadar safsınızda yahuu Sedelinanın çevir kazı yanmasın yaptığını anladım biz arkadaşlar arasında bu gibi durumlarda kıvır kıvır hatta çık şu masaya kıvır deriz bilmem anlatabildim mi sana özel herzamanki surattanda koyayım :P yeterlimi canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kesınlıkle kekti,sen daha benı tanımıyosun bu neki Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Forumda ikinizden başka kimse kalmadığını anladım..e benim canım sıkıldııı Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kesınlıkle kekti,sen daha benı tanımıyosun bu neki Forumda ikinizden başka kimse kalmadığını anladım..e benim canım sıkıldııı sende beni daha tanımıyorsun ama ben büyük konuşmam iyi olan kazansın ( artık ne kazanacaksak ) :clover: bu çiçekler lilaca belki canının sıkıntısı geçer,,, bak biz sedelina la negüzel atışıyoruz o bana haddimi bildirecek miş ben daha onu tanımıyormuşum ona bulaşmakla hayatımdaki en büyük hatayı yapmışım bizi takip et işte eğlenceli oluyor ve herzamanki gibi sedelinanın suratlarınıda koyarak yazımı tamamlıyayım :P Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sende beni daha tanımıyorsun ama ben büyük konuşmam iyi olan kazansın ( artık ne kazanacaksak ) bu çiçekler lilaca belki canının sıkıntısı geçer,,, bak biz sedelina la negüzel atışıyoruz o bana haddimi bildirecek miş ben daha onu tanımıyormuşum ona bulaşmakla hayatımdaki en büyük hatayı yapmışım bizi takip et işte eğlenceli oluyor ve herzamanki gibi sedelinanın suratlarınıda koyarak yazımı tamamlıyayım tşk ederim dream ama yine de geçmedi takip ediyorum sizi ama bekliyorum bekliyorum bişi yazmıyorsunuz.. sanırım başka taraflardasınız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ya benı tanımıyosun çok güzel kek yaparım yıyen pişman yemeyende evet iyi olan kazansın(şaka bıyana harbı kafasın sen ya) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 tşk ederim dream ama yine de geçmedi takip ediyorum sizi ama bekliyorum bekliyorum bişi yazmıyorsunuz.. sanırım başka taraflardasınız malum dream, 1907 doğumlu baksana kaç yaşında,belkı gözlüğünü düşürdü bi ara Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Hadi atışın bakiim eğlencelisiniz hakketen Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 malum dream, 1907 doğumlu baksana kaç yaşında,belkı gözlüğünü düşürdü bi ara bumudur yani senden daha iyisini beklerdim canım gülmekten yerlerdeyim ne olur bukadar güldürme beni lilac arkadaşım bu sedelina işte böyle çok komik espiriler yaptığı için gülmekten yazamıyorum gecikiyo kusura bakma artık,,, allah arkadaşı komik yaratmış bide gıcık ...unuttum sandın dimi ama unutmadım al :P bunlar sedelinanın sakın üstüne alınma Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 dream ben de yaşlandım burda beklemekten öteki tarafa giderken haber ver de sana yoldaş olayım Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 olmaz öteki tarafa giderken sedelina nı götürecem kusura bakma ,,,tuturdu geçen gün benide götür benide götür diye kıramadım ayıp olur şimdi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Tmm cnm götürme siz gidin ben gelmesem de olur..zaten burası baya sıcak..orası nasıldır bilmem:P töbee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 2 dk yoktuk ötekı taraf muhabbetı ne oluyosunuz,ne ölüyosunuz ayrıca neörüyorsunuz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 2 dk yoktuk ötekı taraf muhabbetı ne oluyosunuz,ne ölüyosunuz ayrıca neörüyorsunuz ölmüyorum artık biraz serinledi bi yandan da yarışma izliyorum..1e karşı 100 Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 lilac arkadaşım bu sedelina işte böyle çok komik espiriler yaptığı için gülmekten yazamıyorum gecikiyo kusura bakma artık,,, gülmekden yazamıyomusun senın aynı anda iki işi yapamıcağını bılıyodum zaten Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 gülmekden yazamıyomusun senın aynı anda iki işi yapamıcağını bılıyodum zaten Sedelina nın herşeyi bildiğini zannettiğini anladım biraz sonra bunada cevap yazacağını anladım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bende şunu anladım,bır ınsan bişe yazacağında çok düşünmemeli doğal olmalı yahuu Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Sevgili forumdaki arkadaşlar bir atışmalı mesajlaşmanında daha sonuna geldik bizden bukadar başrol oyuncumuz gıcık sedelina ve ben şahsım dream 1907 olarak hepinize iyi geceler diliyoruz hoşçakalın mutlu kalın Not : Gıcık sedelina Tek başına adlı gösteresi pek yakında yine ve sadece bu forumda aman kaçırmayın kaçırırsanız üzülürsünüz :P :P bunlar sahibini biliyor ben gittim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 bana laf yetiştirmeden gıdemıceğini anladım,git haydı ben yokken gıt bakamam ardından Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 unutmaya çalıştıkça,geçmişin dahada canlandığını anladım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 unutmaya çalıştıkça,geçmişin dahada canlandığını anladım Gurur sevgiyi silebiliyormuş.. (yeni anladım) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 kafamın karıştığını ve alaka kuramadığımı anladım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Umut yaşamın ta kendisiymiş , çok iyi anladım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ben hiç anlamadım ta ki olana kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.