Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2023 Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2023 Bilim insanları, öbür dünyanın varlığının imkansız olduğunu söylüyor Konuyla ilgili çok sayıda kitap incelendi. Çeşitli filmler sınırsız potansiyeli tasvir etti. Dinler de kesin açıklamalar yapmak için kurulmuştur. Yine de soruşturma devam ediyor: ölümden sonra yaşam devam ediyor mu? Bir bilim adamına göre, cevap kesin bir “Hayır”dır. Öyleyse neden sürekli "öbür dünya"dan bahsediyoruz? California Institute of Technology'de kozmolog ve fizik profesörü olan Sean Carroll, ölümden sonra yaşamın 'imkansız' olduğunu ileri sürmüştür.Ona göre insan bilinci fiziksel bedenlerimizden ayrı değildir ve bilincin dışında var olabileceğine dair hiçbir bilimsel kanıt yoktur. insan vücudu. Öbür dünya hakkındaki argümanı mantıklıdır. Carroll, günlük yaşamı yöneten fizik yasalarının iyi anlaşıldığını ve beynimizde depolanan hiçbir bilginin biz öldükten sonra da kalmasına izin vermediğini savunuyor. Carroll şöyle dedi: "Günlük hayatın altında yatan fizik yasaları tamamen anlaşılmıştır." Kuantum testleri hiçbir "ruh" parçacığı keşfetmediğinden, Kuantum Alan Teorisini ölümden sonra yaşamın olmadığının kanıtı olarak aktarır. Böylece ölümden öte bir varlığın olmadığına işaret eder. Carroll devam etti. "Bedenlerimiz öldükten ve onu oluşturan atomlara bölündükten sonra bir tür bilincin varlığını sürdürdüğüne dair iddialar, devasa, aşılmaz bir engelle karşılaşır." "Ve bu yasalar dahilinde, beynimizde depolanan bilgilerin biz öldükten sonra da devam etmesine izin vermenin hiçbir yolu yok." Bu birçok inanan için hayal kırıklığı yaratsa da, bazı insanlar ölümden sonraki yaşamın kanıtı olarak görülebilecek ölüme yakın deneyimler yaşadıklarını iddia ettiler. Bir ateist her şeyi tartar Kendini "gerçek bir ateist" olarak tanımlayan bir kişi, ölüme yakın bir deneyim yaşadıktan sonra yaşam ve ölüme bakış açısında derin bir değişiklik olduğunu bildirdi. Görünüşe göre Jose Hernandez, tıbbi bir acil durum sırasında nefes almayı bıraktı ve ruhları gördüğünü iddia ediyor. Sonunda cennette ölen babasıyla yeniden bir araya gelir. Hernandez dedi. “Diğer tarafta babamla tanıştığımda bazen burada bir şey söyleyemeyebileceğimizi fark ettim. [Ama] bunu başka bir yerde söyleyebileceğiz.” Başka bir kişi, yirmi dakikalık bir süre boyunca ölüm yaşadığını iddia etti. Bu sırada manyetik çiçeklerle dolu bir tarlaya götürüldü. Scott Drummond şöyle dedi: "Ve sadece bakıp çiçeklerin ne kadar güzel olduğunu gördüğümü hatırlıyorum." Kaynak: Mystical Raven Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.