Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl mutlu yıllar kardeşim, her yaşın bir öncekinden mutlu, huzurlu, esenlikli geçsin.
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl saolasın kardeşim, inan ben unutmuşum, görünce şaşırdım, saolasın...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl deli doktorum bugün senin doğum günün mü? o kadar güzel bir kişilik için nasıl bir dilek dilenirki? cyranonun dediği gibi her yılın bir öncekinden daha güzel olsun. ve yüreğinin bu güzelliğini hiçbir zaman kaybetme... :clover: Tarih: 25 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: DeLİ eMİn
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl deli doktorum bugün senin doğum günün mü? o kadar güzel bir kişilik için nasıl bir dilek dilenirki? cyranonun dediği gibi her yılın bir öncekinden daha güzel olsun. ve yüreğinin bu güzelliğini hiçbir zaman kaybetme... :clover: yaw sorma emin abim be, o lanet gün bugünmüş ... saolasın abim, her günümüz güzel olsun...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun sevgiler nice mutlu yaslara... teşekkürler arkadaşlar...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl Aarkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadınız, bak gözlerim doldu, aglayacam şimdi ya, ama ama hani benim pastaaaaaammmm...ben anlamam arkadaş pastamı isterim ben...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl mutlu yılar sevgili arkadaşım yeni yaşın kutlu olsun sağlıkla geçiririsin umurım
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl teşekkürler gezgin...ama bak sen de pastasız gelmişsin...olmuyo ama yaaa...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl doğum günün kutlu olsun yaşının ve yaşamının değerini bil... teşekkürler aster, umarım hayatımın kıymetini hiç bi zaman unutmam... bütün pastalar senin sen yeterki iste e istemekle olmuyo ki , bak geceden beri bagırıyorum hala bişi yok...ya hani benim pastamm..
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl HOŞ GELDİN Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELİM..... yaşın gönlünce geçsin....... sevgiler
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl saol made..seninde 1 aydır devam eden doğum günün kutlu olsun...deliye hergün bayram misali heralde
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl saol made..seninde 1 aydır devam eden doğum günün kutlu olsun...deliye hergün bayram misali heralde
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl Nice mutlu yaşlara erişmek dileğiyle...Doğum Günün Kutlu Olsun...
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl BİRAZ GEÇ KALDIM SANIRIM AMA MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN .....
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl sleons, karçiçeğim teşekkürler...böle giderse ben de made in gibi iki ay kutlayacam doğum günümü...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl sleons, karçiçeğim teşekkürler...böle giderse ben de made in gibi iki ay kutlayacam doğum günümü... bak o zor biraz....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.