Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2023 Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2023 Adam Impala'sını Sprey Boyayla Boyuyor - Ortaya Çıkan Bu Arena Media Brands, LLC ve bu web sitesinin ilgili içerik sağlayıcıları, bu web sitesindeki ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabilir. Tipik olarak, bir arabayı boyamaya başlamadan önce pas gibi şeyler için incelemek iyidir. Varsa, bu pas lekeleri düzeltilecek şekilde zımparalanabilir. Bir sonraki adım, hangi tür boyanın kullanılacağını seçmektir. Arabalar için kullanılan iki farklı boya türü vardır: Solventbazlı ve Su bazlı. Solvent bazlı, iki boya türünden daha yaygın olarak kullanılanıdır, aynı zamanda ikisi arasında daha çevre dostudur. Ancak hangi boya türü kullanılırsa kullanılsın, diğer boya türleri araç kullanımı için tasarlanmadığından, araçlarda da kullanılması gereken otomotiv boyasıdır. İşte internetin bu konuda söylediği şey. TikTok kullanıcısı @jesse_gonzzalez gördüklerini çok beğendi ve şöyle yazdı: "Bu iğrenç! Üzerine mat şeffaf bir ceketle vur - kesinlikle ateş, Abi!" Ancak TikTok kullanıcısı @waylon2221, "Harika bir boya işi, bu arabada değil, yine de bu sadece benim düşüncem." Ve TikTok kullanıcısı @brandongrych, "Hala harika görünen bir araba, bazı vurguların yapılma şekli vücut hatlarıyla çok iyi uyuşmuyor, hepsi bu." TikTok kullanıcısı @user1324514728463, "Bence bu, flash çizgi romandan araba çizimi gibi bir fikir ya da filme renk katacaksanız, samimiyet benim yaklaşımım." Peki sen ne düşünüyorsun? Bu havalı bir boya işi mi yoksa ne? Kaynak: Axle Addict Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.