Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gıcık olan herkese gıcığım Ne mutlu bize Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 vedalaşmadan gidenlere gıcıgım (ben hariç) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sanal muhabbet edenı öldürmeyı canı çekıp kendı sanallarla oyun oynayanha gıcığım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 vedalaşmadan gidenlere gıcıgım (ben hariç) Nolur kendine de gıcık ol da bi girişimde bulun Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 deney 4: kin saklı bir duygudur her daim beynin bir köşesinde durur ve her fırsatta saldırır bunları not ediyor musun kaptan. tamam arkadaslar sakin olalım sadece bir deney değil mi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 hatayı deney adı altında düzeltmeyede kıvırma psıkoljısı denıyodu Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 bak hala saldırıyor yaw kıvırmaya ihtiyacım yok zira kaybedecek birseyim yok kazandıklarımın yanında? bir önce dediğim gibi ne düşünürsen düşün en gıcık oldugum üye kola sevmeyenler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 bak hala saldırıyor yaw kıvırmaya ihtiyacım yok zira kaybedecek birseyim yok kazandıklarımın yanında? oo hem anlatacak deilim dıyor hem açıklama aman amann oy oy Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ya bak şimdi sinirlendim power rangers ı cagırmadan kaybolun valla bayan demem bayarım power power power rangerssss pokemonlara gıcık oluyorum ayrıca kahrolsun pikacu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Farklı olmak için acaip çaba harcayıp komik olanlara gıcığım +1 yazmaktan kendimi alıkoyamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 bende hımm demeden duramadım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Aman sen bi hııım de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 gerçekten gıcık olduğum üye buaralar foruma gırmıyr tanrım ne saadet Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 olurmu ya,cidden gıcık olduğum biri var tabi adı bende saklı,ama uzak dıyarlarda evli barklı deel Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Hadi bakam öle olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ya ben sana nıye gıcık değilimki,sanada gıcığım bundan sonra be dokunma sakın bana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Çünküm ben gıcık değilim Ben çok cici, çok masum, çok iyi niyetli, çok fedakar, çok sevecen vs vs biriyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Çünküm ben gıcık değilim Ben çok cici, çok masum, çok iyi niyetli, çok fedakar, çok sevecen vs vs biriyim bende zaten iyi nıyetlı,cici fedakar insanlara gıcık oluyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Aman sende antikasyon kıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Aman sende antikasyon kıs sus sus gıcık oldum bıkere kıpırdasan suçlusn artık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Kıpırdadım, hareket ettim noluceek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 çok kıpırdama dondurman dökülecek Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 üye numarası 21245 olan arkadaşa gıcığım bi ipucu daha vereyim kek ustasıymış kendisi aaa lütfen daha zorlamayın başka ipucu yok isminin sedelina olduğunu söylemiycemmmm :stuart: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.