Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ama şimdilik sadece sedelinaya gıcık olucam.. duydumki çok şişkoymuş bunu dedikten sonra bak sana çok gıcık olcak Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 prodigy dinlemeyen üyelere gıcıgım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 oleyyy sands bana gıcık aynen bende sana gıcığım ama Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 iyi o zaman bende ilk sana gıcık olayım ama şimdilik sadece sedelinaya gıcık olucam.. duydumki çok şişkoymuş Birdenbire sana çok kanım ısındı çok sevdim seni neden acaba ama korkma ben yanındayım ayrıcana doğru tercih yaptığın için seni tebrik edeyim ben şişkomu yok değilmiş rüzgar esse uçuyormuş kendisi geçenlerde öyle yazmıştı inanmıyorsan rüzgarlı havalarda bak ,,,,, uçan bi gıcık görürsen o sedelinadır Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Birdenbire sana çok kanım ısındı çok sevdim seni neden acaba ama korkma ben yanındayım ayrıcana doğru tercih yaptığın için seni tebrik edeyim ben şişkomu yok değilmiş rüzgar esse uçuyormuş kendisi geçenlerde öyle yazmıştı inanmıyorsan rüzgarlı havalarda bak ,,,,, uçan bi gıcık görürsen o sedelinadır uçan gıcık haa... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben ıkınize de yeterim alimalah bıtanesi dişimi doldurmuyodu ıkı tane iyi oldu Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben ıkınize de yeterim alimalah bıtanesi dişimi doldurmuyodu ıkı tane iyi oldu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 gülme yazıma,sana gıcık oluyorum yazımada gülme Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 gülme yazıma,sana gıcık oluyorum yazımada gülme gıcıklık halinin devamı için gerekiyor yoksa sebeb kalmıyacak Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Allah gıcıklara bak çok şekersin sana gıcık olamıcam Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Çok şanslısın bende sana olmıcam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben çıkıyorum,çıkmadan hepinize ayrı ayrı gıcık olur,gıcık bi gün dilerim.. (dua deil ha)aysum ve spıces sizede ekstradan gıcık oluyorum..sensın şişko spıces,ben tuy gıbım kızım şahitlerım var...hadi iyi gunler Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 güle güle sedoş bende tüy gibiyim ama uçacak kadar değil Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 şimdi sana gıcık olunmaz da ne olunur çık gözüm görmesin seni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hepinize gıcık oluyorum uleyn, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 dürtenlerede gıcık oluyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 söyle dürtmesinler gıcık olcam Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 güle güle sedoş bende tüy gibiyim ama uçacak kadar değil valla helal olsun sanki benim elimden çıkmış gibi aferim gerçekten sevdim şimdi bak seni arkadaşın yazdıklarının altına imzamı atarım hiişt uçan gıcık gidiyormuşsun dikkat et hava biraz esiyor yanına ağırlık alda uçmuyıver Gökteteki kuşlara selam söyle benden dişinin kovuğunu doldurmazmışım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 dream senin yunusuna gıcık oldum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 söyledim ama gene dürtüceklermiş gıcık olabilirsin aysum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 valla helal olsun sanki benim elimden çıkmış gibi aferim gerçekten sevdim şimdi bak seni arkadaşın yazdıklarının altına imzamı atarım hiişt uçan gıcık gidiyormuşsun dikkat et hava biraz esiyor yanına ağırlık alda uçmuyıver Gökteteki kuşlara selam söyle benden dişinin kovuğunu doldurmazmışım fenasın sen dream......... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 dream senin yunusuna gıcık oldum Dikkat et o sana gıcık olmasın önemlli olan O Ama Benim yunusum öyle önüne gelene gıcık olmaz ama çok ısrarcıysan kendisiyle bi görüşeyim bi arkadaş var sana gıcık oluyormuş diyim bu arada sizin oralardan uçan bi gıcık geçtimi semaya bakmaktan boynum tutuldu insan uçmayacaksa bi haber verir dimi ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.