Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl az cok tahmın edebılıyorum nedenını.bılmeden de olsa uzduysem kırdıysam kusura bakmayın bak şimdi bende seni üzdüğüm için üzüldüm.. ailenle iyi bayramlar jön
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl LeylaM boşver biz bulamadıkki geceden beri sende kafanı yorma hımm ne demek
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Yazılarımın aralarına caaartt diye giren estafırıldak'a................,,,
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Her yazıma cevap verme gereksinimi duyan Estapiti piti'ye.. Gece'den sonra en gıcığısın
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Bende birine fena halde gıcığım... O bilir kendini ...böcük gördüm
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Bende birine fena halde gıcığım... O bilir kendini ...böcük gördüm Ay sanki ben sana gıcık değilim
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl beni bazen gıcık tutuyo işte, ayrıca illa seninde bana gıcık olman gerekmiyo benim sana gıcık olmam için...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Gıcık olmadan önce bir sıkıntının olması gerekir.Halledilmesi gereken bir sıkıntı varsa hallederiz.Sağol NATALİA yalnız bırakmadın beni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.