Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl tamam lilac bu kalıcı olabilir ama bence derin derin nefes al bak
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl ama doktorda sana beni görmemen gerektiğini söleyecek dayanabilecekmisin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Nie doktor amcanın oğlu mu? Tutki öle bişi dedi..demez de ..hadi demiş olsun böle yaşamaya katlanırım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl üzüldüm ben senin adına benden sonra ki hayatında mutlu ol olmaz mı
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl eskiden yemyeşime gıcık oluyodum ama su içtim geçti... eskiden yemyeşimdi şimdi nightwish oldu ondandır o
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl usttekıne gıcığım,yenıya kımse gıcık olmamışdır ben açılış yapayım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl usttekıne gıcığım,yenıya kımse gıcık olmamışdır ben açılış yapayım iyi o zaman bende ilk sana gıcık olayım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl spices sen kimsin kimlerdesin anlat bakem seferoğullarındansan gıcık olabilirim sana
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl yok ben sizin taraftanım seferoğulları ile hiçbir ilişkim yok.. gıcık olabilirsin yinede istersen tabi sen bilirsin.....
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl iyi diğer tarafla alakan yoksa gıcık olmuyom sana ama ilerleyen günlerde olabilirim söz vermiyim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl tamam .. şimdilik misafire iyi davran alışınca bende sana gıcık olayım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl ama şimdilik sadece sedelinaya gıcık olucam.. duydumki çok şişkoymuş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.