Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl gerçekle oyunu ayırt edemeyenlere gıcık oldum işte bu gerçek boşa kürek sallıyosunnnn (sen yatmadınmı hala,yoksa ruyadanmı bağlanıyosun)
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl banka kuyruğunda önume geçenlere gıck oldum bugun ezıyolardı be
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl banka kuyruğunda önume geçenlere gıck oldum bugun ezıyolardı be Senin her günün olay mı ? Her gün biri seni sinir etmek zorunda mı ? Neden sen ? Bunlar bi çelişki mi ?
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Senin her günün olay mı ? Her gün biri seni sinir etmek zorunda mı ? Neden sen ? Bunlar bi çelişki mi ? çalışan bı bayan ol sorumluluk al görcez senıde
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl çalışan bı bayan ol sorumluluk al görcez senıde Tamam da her gün her gün de olmuo kii.. Bence sen seçilmiş insansın Bütün bunlar ondan
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl ramazanda davulcuların geç glemesine gıcıgım üyelerle alakası yok ama işte belki davulcu üyeler varsa o acıdan şey ettim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl eskiden yemyeşime gıcık oluyodum ama su içtim geçti... Bence de
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl bi ara sanada tuhaftım biliyosun.... Bilmez miyim.. bak anılarım depreşti şimdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.