Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl sanal muhabbet edenı öldürmeyı canı çekıp kendı sanallarla oyun oynayanha gıcığım
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl vedalaşmadan gidenlere gıcıgım (ben hariç) Nolur kendine de gıcık ol da bi girişimde bulun
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl deney 4: kin saklı bir duygudur her daim beynin bir köşesinde durur ve her fırsatta saldırır bunları not ediyor musun kaptan. tamam arkadaslar sakin olalım sadece bir deney değil mi
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl hatayı deney adı altında düzeltmeyede kıvırma psıkoljısı denıyodu
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl bak hala saldırıyor yaw kıvırmaya ihtiyacım yok zira kaybedecek birseyim yok kazandıklarımın yanında? bir önce dediğim gibi ne düşünürsen düşün en gıcık oldugum üye kola sevmeyenler
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl bak hala saldırıyor yaw kıvırmaya ihtiyacım yok zira kaybedecek birseyim yok kazandıklarımın yanında? oo hem anlatacak deilim dıyor hem açıklama aman amann oy oy
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl ya bak şimdi sinirlendim power rangers ı cagırmadan kaybolun valla bayan demem bayarım power power power rangerssss pokemonlara gıcık oluyorum ayrıca kahrolsun pikacu
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Farklı olmak için acaip çaba harcayıp komik olanlara gıcığım +1 yazmaktan kendimi alıkoyamadım
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl gerçekten gıcık olduğum üye buaralar foruma gırmıyr tanrım ne saadet
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl olurmu ya,cidden gıcık olduğum biri var tabi adı bende saklı,ama uzak dıyarlarda evli barklı deel
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl ya ben sana nıye gıcık değilimki,sanada gıcığım bundan sonra be dokunma sakın bana
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Çünküm ben gıcık değilim Ben çok cici, çok masum, çok iyi niyetli, çok fedakar, çok sevecen vs vs biriyim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Çünküm ben gıcık değilim Ben çok cici, çok masum, çok iyi niyetli, çok fedakar, çok sevecen vs vs biriyim bende zaten iyi nıyetlı,cici fedakar insanlara gıcık oluyorum
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Aman sende antikasyon kıs sus sus gıcık oldum bıkere kıpırdasan suçlusn artık
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl üye numarası 21245 olan arkadaşa gıcığım bi ipucu daha vereyim kek ustasıymış kendisi aaa lütfen daha zorlamayın başka ipucu yok isminin sedelina olduğunu söylemiycemmmm :stuart:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.