Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl Ben kendime gıcığım neden bu kadar karizmatiğim diye karızmatık olduğun kadar alçak gönullusunde ver elını öpem
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ben bu kleoya gıcığım yapma ya..ben tam seni sevmeye başlamıştım..... sil başa dön yapamam kusura bakma frozen......
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl madem seviyorsun o zaman başka dilim sürçmüş aslında sarduna gıcığım ben
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl sen gıcık oladur canım..ben gidiyim azcık uyuyum..siz sanırım burdasınız hoşça kalın tekrar
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Allahım bir gıcığım bile yok,ne gıcıksız,bahtsızım sana gıcık oluyorum Leylam
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl sana gıcık oluyorum Leylam ben de sana gıcıklık kavramının da içini boşalttık,iyi oldu ama böyle de mi
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl yok be renkli bir tipsin sen öle deme, kendine haksızlık etme bence
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl bazı forum arkadaşlarıma gıcğım ne burda görüyorum ne msn de,özledık be
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.