Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl errorrrrrrrrrrrr................. bu topik hata veriyo..bu kadar gıcklığı kaldıramaz
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl errorrrrrrrrrrrr................. bu topik hata veriyo..bu kadar gıcklığı kaldıramaz
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl molina... ...çıldırttı beni...ama gerçekten gıcığım.... Sahi mi kıııss Ben çok seviorum onu idolüm yani molina
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl sizde olun onun gibi ne fesatsınız ya bence kız ii prim yapmış valla kıskanmayın
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl Lilac bir madalya kazandı.. Bende gayretlerim ve üstün başarım sonucu 2 madalya kazanmaya hak kazandım ( Bu bir ayrıcalık yani )
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl bekletmedim umarım ........... senin yine geç kaldın geç,hadi şanslısın işe yetişeceksin
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl molina Kimdir bu molina?ne yaptıda herkes cephe almış ona ben hiç rastlamadım..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Evet canım burda yargısız bir infaz söz konusu... Tiz çağırın molinayı huzura bakalım derdi neymiş
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Valla ben tanımıyorum molinayı arkadaşlar üstüme gelmeyin tamam mı bu msj kişisine ulaşır suheda valla diyorim ki biz bu işe karışmayalım bir bakarsın biz de gıcık oluruz
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Doğrusun canımın içi durduk yerde başımıza iş almıyalım hadi tüyelim...
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Kimdir bu molina?ne yaptıda herkes cephe almış ona ben hiç rastlamadım.. Cvp olarak bi şarkı gönderiyorum : 4yüz-Salla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.