Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl Harbi mi kıss.. Bende sana gıcıgım bak şimdi bide sana gıcık olasım geldi
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl sanada gıcık olabilirim egzo ama sen istemezsin dimi benm gibi birini gıcık etmeyi...sonra başına iş alırsın
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl çok hızlı yazıp,araya girmişim görüntüsü vermeme sebep olanlara
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl molina... ...çıldırttı beni...ama gerçekten gıcığım.... Sahi mi kıııss Ben çok seviorum onu idolüm yani
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Sahi mi kıııss Ben çok seviorum onu idolüm yani bak nati eğer öyle bişey varsa çok gıcık olurum sana ya da bende mi sevmeye başlasam ki
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl bak nati eğer öyle bişey varsa çok gıcık olurum sana Kıs senin ağsın ne söyleyii ? Allah'a yakın bana uzak olsun.. hepinize gıcık olmamak için çok zorlanıyorum....... Ben seni pek sevmeye başladım
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Kıs senin ağsın ne söyleyii ? Allah'a yakın bana uzak olsun.. amin naticim şaka yaptım ben sana aynen katılıyorum bu yazdıklarına canım
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Ben seni pek sevmeye başladım nütfen sevyemisi koruyalım......
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl bu günlerde gerçekten gıcık olduğum üyelerin sayısı artıyor... hayırdır inş...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.