Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl E senin için açtım zaten,takıl kafana göre.. Biz sevdiklerim ve çiçek topiğinde olucaz,gıcık olmaktan sıkılırsan bekleriz..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Abi bu topic başımıza iş açmasın.. Bana gıcık olanlar direkt Sedat'a gıcığım yazmasın çok gücenirim.. Bana gıcıksanız.. Sedat=0 Yazın yeterli:D Yani gıcık sözcüğünü belki kaldırmayabilirim lütfen kodlayın...
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Ablacim... dogru diin.. sana cekdim zaten... ama öyleleri varki... tübe tübe... Neyse baskalari alinmasin.. onlar cici... anlayan anladi...
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl kıs ben senin dilinden annamıyom yok mu bu cici kısın dilinden annayan biri bende şu doktora gıcıklandım saatlerdir bekliyoz içerde kahve içiyo.......gidecem şimdi.................................
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl ben sana cektim. STOP ama yinede sana degil bana musallat oldular. STOP bazilari simdi alinir. STOP alinmasin sakin o bazilari STOP anladin abla????
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl kıs kıt değilim annadım tabe........canına oku yola ancak öyle geliyor o
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.