Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yeni Subaru Crosstrek Wilderness Müthiş Görünüyor

Subaru, Wilderness modellerinin alım oranının yaklaşık yüzde 20 olduğunu söylüyor - beş alıcıdan biri, bu genellikle arazi kabiliyetine sahip aile arabalarının araziye en uygun versiyonunu tercih ediyor. En yeni Crosstrek Wildnerness'a baktıktan sonra, alma oranının daha yüksek olmamasına şaşırdım.

Arabayla ilgili en büyük sorun, Wilderness seviyesine atlamak için Crosstrek'in bir sonraki en yüksek triminden yalnızca iki bin daha fazla harcamanız. Bunun için, yükseltilmiş, giydirilmiş ve yeniden ayarlanmış, önemli ölçüde daha güçlü özelliklere sahip bir araba elde edersiniz.

AA19wamU.img?w=768&h=1024&m=6

Başlıktaki rakam, yerden yüksekliğin 9,3 inç'e kadar çıktığı, normal Crosstrek için 8,7 ve sıradan Impreza için 5,1 olduğu. Tüm araba etkili bir şekilde yaklaşık yarım inç yükseltildi ve 17 inçlik tekerleklerinde A/T'leri çalıştırıyor. Arka koltukları katladığınızda arka koltuklarda bile iyi bir plastik kaplama ile daha kir dostu bir iç mekan elde edersiniz. Arabayı şahsen gördüm ve tıknaz ve sevimli. Ben kazdım.

AA19wan6.img?w=768&h=1024&m=6

2,5 litrelik doğal emişli boxer-four aynıyken, 182 hp ve 176 lb-ft tork ortaya koyarken, Subaru CVT'yi elden geçirdi, bir yağ soğutucusu ekledi, nihai tahriki değiştirdi ve arabayı düşük hızda daha mutlu hale getirdi. Off road sürücülerinin sevdiği ve şanzımanların nefret ettiği yüksek kayma koşulları. Subaru'nun basın açıklamasından:

Subaru, revize edilmiş bir diferansiyel dişli oranı ve yeniden ayarlanmış Lineartronic CVT takarak Crosstrek Wilderness aktarma organlarını daha iyi arazi performansı için tasarladı. 4.111 nihai dişli oranı (3.700'e karşı) SUV'nin tırmanma kabiliyetini geliştirir ve CVT için yeni ayar, düşük hızlarda ve kaygan yüzeylerde çekişi optimize eder. Ek olarak, şanzıman yağı soğutucusunun eklenmesi sayesinde maksimum çekme kapasitesi iki kattan fazla artarak 3500 lb'ye ulaşır.
Subaru, şokların aynı olduğunu, ancak daha iyi performans için "daha uzun hareket vuruşları" ve "daha uzun sönümleme sıkıştırma darbesi" ile yeniden ayarlandığını söylüyor.

Bir ön koruma levhası var ama Subaru'nun paçayı sıyırabilmesinin tek yolu bu. Subaru ürün planlayıcısı Garrick Goh, arabaya kaya sürgüleri koymak istediklerini, ancak yan darbe testlerini mahvedeceklerini ve arabanın geri kalanının altındaki kaydırma plakalarında benzer sorunlar yaşadıklarını açıkladı.

AA19w7Ur.img?w=768&h=1024&m=6

Kesin özellikleri merak ediyorsanız, yaklaşma açısı Wilderness'ta 20.0 dereceye kadar, normal bir Crosstrek'te 18 dereceye kadar; maksimum ayrılma açısı 30,1'den 33 dereceye kadar ve kırılma 19,7 dereceye karşı 21,1'dir. Bunun piyasadaki en yetenekli off-roader olup olmadığını bilmiyorum, ancak patikanın kendisinden daha çok patikaya doğru sürmek için zaman harcıyorsanız, bir Jeep olmamak iyi bir şeydir.

Sonunda, arabanın MSRP'si Limited için 29.495 $'a karşı 31.995 $. Bu hiçbir şey değil, ama yine de araziye çıkması amaçlanan bir arabanın fabrikada yeniden ayarlanması için iyi bir anlaşma.

Kaynak: Road and Track

car-7561380.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.