Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Beş kelime vereceğim.. İçerisinde bu kelimelerin olduğu bir tane mantıklı yada mantıksız cümle kuracaksınız.. Cümleyi kuran arkadaşım, beş kelime verecek böyle devam edecek.. Masa Çiçek Su Yutmak Dağ İyi eğlenceler.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Beş kelime vereceğim..İçerisinde bu kelimelerin olduğu bir tane mantıklı yada mantıksız cümle kuracaksınız.. Cümleyi kuran arkadaşım, beş kelime verecek böyle devam edecek.. Masa Çiçek Su Yutmak Dağ İyi eğlenceler.. masanın üstünde suya ıslanmış dağ çiçekleri wardı ama sedat hepsini yuttttuuuu aşk mutluluk okul hayat sevinç Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ya biz bunları 1. sınıftayken oynardık alınma sedat abi ama (seni burada görmekte gayet kusel ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yok yok alınmam Hayalperest.. Zaten arada çocuk olmakta fayda var.. Kendimi buraya attım bugün.. Bir haftadır din tartışmalarında ne kafa kaldı ne bişi.. Ewücüm cümlen çok güzeldi tebrikler.. İlk aşkım okul arkadaşımdı, hayatımın en sevinçli günleriydi o günler, çok mutluyduk ikimizde.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ee bben cümle kurcam ama kelimeler yok... ne yapsam ki.... bi beş kelime reca edebilir miyim.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ne demek istediğin kelime olsun telefon macera hız tutku araba Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Pardon arkadaşlar kelime vermeyi nunutmuşum.. Neyse ewücüm vermiş devam.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ne demek istediğin kelime olsun telefon macera hız tutku araba macera tutkusuyla başlamıştı araba faciası........hız yaparken çalan telefon herşeyi bitirdi..... kelebek-doğa-ateş-kumsal-deniz sağol ewücüm bu arada.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 telefon macera hız tutku araba hız tutkunu Epati arabasıyla macera ararken karısı telefon etti.... .EMPATİİİİİİİİİ çabuk eve dön mutfaktaki işler kaldı dedi deli yasak jeton kacamak istanbul Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 macera tutkusuyla başlamıştı araba faciası........hız yaparken çalan telefon herşeyi bitirdi..... kelebek-doğa-ateş-kumsal-deniz sağol ewücüm bu arada.... bişi diiil canımcım kusenim doğayla kumsal da oturuoduk sora denise girdik çıktığımısda hawa soğuduğu için ateş yaktık ewe giderkende rengarenk bi kelebek gördük bu ne biçim bi cümle pişman ümit yalan basit düş(hayal) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 doğa denince deniz ve kumsal gelir aklıma hep oysa kelebeklerin ateşini hiç düşünmez canı yanan basit bir hayalin peşinde yalan oldu ümitlerim ama asla pişman değilim kabir hasret sevgi oyun sema Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 herşey birbirine girdiii........noluo bea Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 kelebek-doğa-ateş-kumsal-deniz Kumsalın ormanla birleştiği yerde, kelebekler ve ateş böcekleri ayrı bir estetik katıyordu denize.. Hurda, Umut, Bıçak, Gül, Kış.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bişi diiil canımcım kusenim doğayla kumsal da oturuoduk sora denise girdik çıktığımısda hawa soğuduğu için ateş yaktık ewe giderkende rengarenk bi kelebek gördük bu ne biçim bi cümle pişman ümit yalan basit düş(hayal) hayata karşı kurduğum hayallerim vardı.....ümit ettiğim gerçekleşmesi için...ama nerden bilebilirdim bunları basite alıp yyalan sanıcağını birilerinin...işte böyle bir pişmanlığın içindeyim.... doğa denince deniz ve kumsal gelir aklıma hepoysa kelebeklerin ateşini hiç düşünmez canı yanan basit bir hayalin peşinde yalan oldu ümitlerim ama asla pişman değilim kabir hasret sevgi oyun sema semada kkurduğum oyunlar dünyaya olan sevgim ve bu kabirde sana duyduğum hasret... dön artık.... git....ayrılık....keder....diken.....sessiz... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 sen sessizce giderken bu şehirden dikenler saplandı yüreğime kederden ne biçim ayrılık bu anlamadım sen gittin ve bitti evren sen ben uzay el ayak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 sen sessizce giderken bu şehirdendikenler saplandı yüreğime kederden ne biçim ayrılık bu anlamadım sen gittin ve bitti evren sen ben uzay el ayak bi sen vardın dünyada bi de ben vardım sanki.... ellerimizin kenetlendiği vakit...dizlerimin bağı çözülüyor ayaklarımı hissetmez olurdum uzaydaki bir boşluk düşün işte seninle olduğum vakit o kadar doluyum.... gemi...iskele....yıldız...fener....şarkı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bir gemi yanaştı iskeleye usulca fenerin ışıkları yıldızlara şarkımızı söylüyordu rüya gibiydi ama sennnn yoktun adil kanun hakim okul aşk Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bir gemi yanaştı iskeleye usulca fenerin ışıkları yıldızlara şarkımızı söylüyordu rüya gibiydi ama sennnn yoktun adil kanun hakim okul aşk hiç adil olmayan bi aşkmış hakime göre bu okulda öğretilen kanunlara ne oldu hani sevdikten sonra engel yoktu... :( bıçak....tahta...dolunay...sinir....yılan... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 havada dolunay kokusu vardı uzunca bir tahta koydular mermerin üstüne ve salladılar koca bıçağı yılanların şahına sinirlenmedi bile onlara çünkü biliyordu insanın nankörlüğünü sevmek kin paylaşmak soru bilmece Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 havada dolunay kokusu vardı uzunca bir tahta koydular mermerin üstüne ve salladılar koca bıçağı yılanların şahına sinirlenmedi bile onlara çünkü biliyordu insanın nankörlüğünü sevmek kin paylaşmak soru bilmece bir kin uğruna gerçekleşti sevgiye olan soğukluğum.... sevmek paylaşırken peşinden bilmece gibi sorular getirmezdi insanın kafasına.. ve bunu başaranlar....gözünüz aydın kul...su...çöl....öpücük...nergis... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 çöller suya hasret bense nergisin öpücüğüne nerde o gül yüzün nerde sevinci bu kulun gel bahar kar ateş ocak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bir kin uğruna gerçekleşti sevgiye olan soğukluğum....sevmek paylaşırken peşinden bilmece gibi sorular getirmezdi insanın kafasına.. ve bunu başaranlar....gözünüz aydın kul...su...çöl....öpücük...nergis... bir kul olarak çölde suyu, öpücük ve nergise tercih ederim. sıra takla lastik dağ kalabalık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Brawo kızlar.. Format değişmiş cümleler şiirlere dönüşmüz harika.. Hadi bakalım birde şu kelimelerden duygusal şiir çıkarında göreyim.. Odun, Tezek, Balta, Kürek, Aşk.. Son kelime benden olsun, hadi yine acıdım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 odun baltaya küser mi hiç tezek küreğe kanar mı hiç ben aşığım nankör değil seven yürek gider mi hiç nasıl oldu mu ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 odun baltaya küser mi hiç tezek küreğe kanar mı hiç ben aşığım nankör değil seven yürek gider mi hiç nasıl oldu mu ? Sanat budur iştee.. Valla billa tebrikler Yumote çok güzel.. Yılın sanatçısısın gözümde.. Demekki kalp yumuşak olunca hele birde sevgi doluysa.. Demiri bile yumuşatabilir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.