Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Evet mavi kasa bomboş, sabah yakisiklinin maaşını nasıl ödeyeceksin bakalım.
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Kapat şu hastaneyi daha iyi, direniş adli tabibe ihtiyacın var mı?
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl evet evet.. Mevcut tabip adli vakıalardan dolayı sıyırdı yenisine ihtiyaç var
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl anneeee.. O kadar da demedim dr. Sen aç 3 boşluğu..ben izleyim kafi
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl darp var mı.. Atesli silah girisi var mı.. Ya da kesikler.. Tutanak hazırlayalım dr.. (Ben adli tıp dersini severdim he )
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Hayır avukat, bu vakanın kalbi kırık, bu bir aşk cinayeti, daha fazla can yakmadan hemen katili yakalamalıyız.
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Kalpte kırığın kenarında muhtelif çatlaklar mevcut. Bu da katilin seri katil olduğunu gösteriyor. Eski çatlaklarda japon izi var. Ben bunu kullanan birini biliyorum. YOKSA YOKSA olamaz katil sizsiniz. Aman Allahım yapmayınız lütfen aaarghhh
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Duyamıyorum ne dediiin! Bu tünel de sonundaki ışık olmasa amma karanlık yahu.
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl ver elini cekelim senı karanlıktan.. Kalp kırıkları pes ettırmemelı dr.. Unutma karanlıklardan sonra elbet guneş doğacaktır.. İçini ısıtıp kalbinı ferahlatır..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl benim elim terlemez dr... dikkat et başkasının elini tutuyor olmayasın
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Yaf dr,SSK falan bize sökmez,para burada geçer para ben kapitalistim o kadar gecenin bir yarısı otopsi aman Allahım siz çılgınsınız Yakışıklı gel seni işe geri alam,SSK ve yemekler bizden
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl çok keyifliydi valla mavi, dr senin hastaneyi kapadı.. adli tabip oldu haberin ola battın sen battın... kimi işe alıyosun hayrola hangi parayla, hangi işe
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl olar mı vallaha yakarım ben dr yi Direniş,gel seni de adli tıp demişken işe alam para kazanmak sizden,yemesi benden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.