Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yok yok bencede kovmaz ;)genede saol aklımın bi köşesine yazdım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 doktor terketti hastaneyii... sizin haberiniz yok muu yoksa... aaa....emekliye ayrıldı oo... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gelir yakında üzülme hemşerim.Şiir yazıyodur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 şiir de yazar mıydı doktorr hemşirem hemşerim yaff ...şaştım kaldım vallahi... bizi ihmal ediyo ama....bak o kadar hasta olduk hastanede doktor yok... neyse kii sen varsın hemşirem... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Oooo hemde nasıl yazar Ama ençok dedesine yazıyo Aman hasta olmayın bu aralar gerçi ben elimden geleni yaparım da Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 elinden geleni yapıyosun hemşirem zaten.... teşekkürler... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 buranın hemşiresi kim...... kalbimden rahatsızım da :) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 buranın hemşiresi kim......kalbimden rahatsızım da :) Sorun büyük Buyurun benim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 hah.. işte.. önce tanışalım ben saygıdeğer prensesiniz tuğba... siz? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kliniği özlemişim yav.. Evet hemşire hanım doğru söylemiş şiir yazıyordum.. Şiirlerim için TIKLAYIN Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ben bi hastalık için uğramıştım da ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kliniği özlemişim yav..Evet hemşire hanım doğru söylemiş şiir yazıyordum.. Şiirlerim için TIKLAYIN hep dedesine yazıyo demişti doğru demiş..hemen okuyorum doktor...bak bi tavsiye hastandan sana... terapi için kullan şiirlerii... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ben bi hastalık için uğramıştım da ... Hemşire hanım kaydet hastayı, muayene ücretinide peşin al.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ya dr. bana zeka açıcı bişeyler verirmisin lütfen.. biraz kıtımda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ya dr. bana zeka açıcı bişeyler verirmisin lütfen.. biraz kıtımda Adın ne..? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kleo...(alla alla sanki dr. kendinin ihtiyacı var o ilaca) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kleo...(alla alla sanki dr. kendinin ihtiyacı var o ilaca) Kleocum şikayetinle ilgili bir kaç test yapmamız lazım.. 2x2=? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kleo...(alla alla sanki dr. kendinin ihtiyacı var o ilaca) Kahve içsene kleocum napıcan ilacı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 doktor hastaneyi terk eyleyeli.. unutmuş bakıyom da bizleri... bi yandan müzik sesleri... ediyor rivriv riv rii rii... doktorla hastaları oynuyorlarr şimdi... az da değiller yani..... uçurmuş diyor gelen bunların hepsi... kaçıyor tezz..sürmüyorr hepsi firari... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 8 Güzel.. Hemşire hanım ilgilen arkadaşla.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Kahve içsene kleocum napıcan ilacı haklısın yap bi kahve.... Güzel..Hemşire hanım ilgilen arkadaşla.. evet evt o ilgilensin senin çarpım tablosunu bile bildiğini sanmıyorum..dr.nire.....sen nire... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 doktor hastaneyi terk eyleyeli.. unutmuş bakıyom da bizleri... bi yandan müzik sesleri... ediyor rivriv riv rii rii... doktorla hastaları oynuyorlarr şimdi... az da değiller yani..... uçurmuş diyor gelen bunların hepsi... kaçıyor tezz..sürmüyorr hepsi firari... Bakyom döktürüyon senest.. Şiirlerimden mi etklendin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Bakyom döktürüyon senest..Şiirlerimden mi etklendin.. efet.... o dedeler serisi bitirdi beni...ama içeriğii desen ayrı bir hoş..iyi cevap olmuş...ama gidene tabi..tebrikler... bu arada ben de biraz da yetenek var sanırım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 efet.... o dedeler serisi bitirdi beni...ama içeriğii desen ayrı bir hoş..iyi cevap olmuş...ama gidene tabi..tebrikler... bu arada ben de biraz da yetenek var sanırım... Evet yetenek var sende... Sana muayene beleş.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.