Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sen parasını vermeyen hastaları rehin alırsın,Yakışıklı zehirler,Domuzbağı halleder :lol::lol::lol: ben de kazanırım :D

• Cevaplar 459
  • Görüntü 26,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Yaf dr,SSK falan bize sökmez,para burada geçer para -_- ben kapitalistim o kadar :D

gecenin bir yarısı otopsi :unsure: aman Allahım siz çılgınsınız :lol::lol::lol:

Yakışıklı gel seni işe geri alam,SSK ve yemekler bizden -_-

One minut, one minut sayin mavi siz iscileri somurmesini cok iyi bilirsiniz... , Unuttunuz herhalde beni kovmaya kalmistiniz :P Ben sizden once davranip istifami vermistim... :lol: Istenmedigim yerde kalamiyacagimi soylemistim.. Simdide beni tekrar ise alayim diyorsunuz sucluluk piskolojisimi bu .... Sayin mavi ben bir kapidan ciktigimda o kapiya geri donmemek suretiyle cikarim bana milyon euroda verseniz buyuk ihalelerde kazandirsaniz artik benim icin sizin hastane bitmistir... dahada gelmem hastanenize :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Abi var ya, cehennemde süper iş buldum, Yanık tedavi ünitesinde Şeytan işe başlattı, ısınma sorunum da yok, süper valla :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
One minut, one minut sayin mavi siz iscileri somurmesini cok iyi bilirsiniz... , Unuttunuz herhalde beni kovmaya kalmistiniz :P Ben sizden once davranip istifami vermistim... :lol: Istenmedigim yerde kalamiyacagimi soylemistim.. Simdide beni tekrar ise alayim diyorsunuz sucluluk piskolojisimi bu .... Sayin mavi ben bir kapidan ciktigimda o kapiya geri donmemek suretiyle cikarim bana milyon euroda verseniz buyuk ihalelerde kazandirsaniz artik benim icin sizin hastane bitmistir... dahada gelmem hastanenize :yuvarlan:

Görende diyecek,dünyanın bir numaralı profü yakışıklı :D gelme,gelme :P

ayruca ben bir kapitalistim -_-

Abi var ya, cehennemde süper iş buldum, Yanık tedavi ünitesinde Şeytan işe başlattı, ısınma sorunum da yok, süper valla :D

hehehhe,iş çok o zaman :lol:

yaf Yakışıklı,de gel naz etme...getti dr zati,avukat da kaçak :)

Gönderi tarihi:

Doktor doktor kalksana Mavi elden gidiyor çaresine baksana :o

Gönderi tarihi:

Çağırırız bir hastaneden gelir bir tane doktordan bol ne var :)

Gönderi tarihi:

Bu oyuna cevap yok kusum daha... :)-_-

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Şöyle kulunçlardan bir ağrı giriyor, kulağımdan çıkıyor, tırnağım kaşınıyor ölürmüyüm

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sol yanım ağırıyor ne yapmalıyım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.