Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 sen parasını vermeyen hastaları rehin alırsın,Yakışıklı zehirler,Domuzbağı halleder ben de kazanırım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Yaf dr,SSK falan bize sökmez,para burada geçer para ben kapitalistim o kadar gecenin bir yarısı otopsi aman Allahım siz çılgınsınız Yakışıklı gel seni işe geri alam,SSK ve yemekler bizden One minut, one minut sayin mavi siz iscileri somurmesini cok iyi bilirsiniz... , Unuttunuz herhalde beni kovmaya kalmistiniz Ben sizden once davranip istifami vermistim... Istenmedigim yerde kalamiyacagimi soylemistim.. Simdide beni tekrar ise alayim diyorsunuz sucluluk piskolojisimi bu .... Sayin mavi ben bir kapidan ciktigimda o kapiya geri donmemek suretiyle cikarim bana milyon euroda verseniz buyuk ihalelerde kazandirsaniz artik benim icin sizin hastane bitmistir... dahada gelmem hastanenize Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Abi var ya, cehennemde süper iş buldum, Yanık tedavi ünitesinde Şeytan işe başlattı, ısınma sorunum da yok, süper valla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 One minut, one minut sayin mavi siz iscileri somurmesini cok iyi bilirsiniz... , Unuttunuz herhalde beni kovmaya kalmistiniz Ben sizden once davranip istifami vermistim... Istenmedigim yerde kalamiyacagimi soylemistim.. Simdide beni tekrar ise alayim diyorsunuz sucluluk piskolojisimi bu .... Sayin mavi ben bir kapidan ciktigimda o kapiya geri donmemek suretiyle cikarim bana milyon euroda verseniz buyuk ihalelerde kazandirsaniz artik benim icin sizin hastane bitmistir... dahada gelmem hastanenize Görende diyecek,dünyanın bir numaralı profü yakışıklı gelme,gelme ayruca ben bir kapitalistim Abi var ya, cehennemde süper iş buldum, Yanık tedavi ünitesinde Şeytan işe başlattı, ısınma sorunum da yok, süper valla hehehhe,iş çok o zaman yaf Yakışıklı,de gel naz etme...getti dr zati,avukat da kaçak Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Doktor doktor kalksana Mavi elden gidiyor çaresine baksana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 ne guzel bir doktorumuz vardi yok oldu valla Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Çağırırız bir hastaneden gelir bir tane doktordan bol ne var Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Bu oyuna cevap yok kusum daha... Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Şöyle kulunçlardan bir ağrı giriyor, kulağımdan çıkıyor, tırnağım kaşınıyor ölürmüyüm Alıntı
Φ cesarias Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 sol yanım ağırıyor ne yapmalıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.