Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor; Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikica sarilir... Delikanli : Kaskımı alip, kendine takar misin? Basimi çok sıktı.. Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu.. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 hikayede son nokta hayatımda bundan daha güzel bişe okumamıştım bu gerçekmidir abi Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 BU VE BUNUN GIBI O KADAR COK GERCEK HIKAYE VARKİ EVET BU DA O GERCEKLERDEN BIRI.. KIMBILIR BELKIDE VARDIR BOYLE SEVENLER... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 bu gerçekten yaşanmış bir olay gerçekten çok etkilendim böyle sevecek bir insan bizimde karşımıza çıkar inşallah Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor; Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikica sarilir... Delikanli : Kaskımı alip, kendine takar misin? Basimi çok sıktı.. Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu.. bunu ben de bir yerde okumustum.. tüylerim diken diken oldu. o kadar aci bise ve erkegin yaptigi o kadar özverili ki.. gerçek sevgi. uf larsie yine bunalima girdim okuyunca Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gerçekten Güzel Bir Kesit Bundan Etkilenmemek Elde Değil Tşklr..Aşk Gerçek Ama Anlamını Sevdiklerimizi Kaybettikden Sonra Mı Kavramak Zorunda Kalacaz...Bir Kez Daha Düşüünün Ben Gerçek Aşk Yaşadım Mı Diye.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 gerçekten çok güzel bir hikaye bu zamanda biraz zor böyle bir aşk ama bende olsam aynısını yapardım o öldükten sonra onsuz yaşayacağıma kendim ölürdüm hiç olmazsa sevdiğim insanın yolunda ölürdüm Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bu sadece bir hayat hikayesi bende duydum ama inanırım binde birde olsa da çıkar o kadarda karamsar olmuyalım lütfen.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 bu gerçekten yaşanmış bir olay gerçekten çok etkilendim böyle sevecek bir insan bizimde karşımıza çıkar inşallah İnş çıkar ama zannetmiyorum pek öyle sevgiler kalmadı.. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 İnş çıkar ama zannetmiyorum pek öyle sevgiler kalmadı.. Haklısın insanın inanası gelmiyor çünkü duygular körlenmiş artık insanlarda.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) HAKİKATEN BEN ONUN YERİNDE OLSAM YAPARMIYIMDIM MERAK EDİYORUM. AMA YAPMAZDIM SANIRIM..AŞKA BAK Tarih: 25 Kasım , 2005 Düzenleyen: gezgin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bu bir hayat hikayesi değil.Hayat hikayesi böyle olmaz.Hiç kimseninde aşkı için canını feda edebileceğini sanmam.Natalianın dediği gibi belki çok eskilerde vardı böyle sevgiler.O zaman karamsarlığımızı bir kenara bırakıp soruyu sana soralım.Sen yaparmıydın bunu? Ama gerçekten içten bir cevap isteriz. kardeş senin karşına gerçek aşk çıkmamıs bu yüzden böyle bir tavır sergiliyorsun gerçek aşkı tattıgın zaman kim bilir sende canının pahasınada olsa böyle bi fedakarlıga kalkarsın tabiki böyle sevgililer bulmak zor ama gerçek aşkı ben o kızda bulsaydım o fedakarlıgı hiç gözümü kırpmadan yapardım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 günümüz tam anlamıyla çıkar ilişkileriyle dolmuş taşıyor...o nedenle kimseye bi fedakarlık yapmam......önce ben......yani bencillik....... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 aşk en deli duygu bence gecmıs zamana ne kadar ılgılısınız bılmıyorum ama nette bulabılırsınız sanırım hanlar hakanlar padısahlar sevdıgı ıcın ulkesınden halkından vazgecermıs... Osmanlı arsıvınde desıfre edılmeyen oyle cok anı oyle defterler varkı bu motorsıkletlı asıklar hıkayesı cok basıt kalır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.