Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kia, Yeni Kia Logosunu Tanıtarak Rekor Kırdı


Önerilen İletiler

  • Admin

Kia, Yeni Kia Logosunu Tanıtarak Rekor Kırdı

Yeni Kia logosu modern ve otomobil şirketinin yeni sloganı "İlham veren hareket" ile hedeflediği kimliği temsil ediyor. Bununla birlikte, Kia rekor kıran bir logo lansmanı yapmış olsa da, bazı insanlar logonun okunabilir olup olmadığını merak ediyor.

Kia'dan rekor kıran çıkış

AA18L8PW.img?w=768&h=486&m=6

Ocak 2021'de Kia, yeni logosunu bir havai fişek gösterisiyle resmen duyurdu. Kia'dan yapılan basın açıklamasına göre, gece gökyüzünde Kia logosunu hecelemek için 303 pirodronu kullanarak bir dünya rekoru kırdılar. O zamanlar en çok insansız hava aracının (İHA) aynı anda havai fişek patlatması rekoruydu.

Işık gösterisi, Kia harflerinin parçalarını yavaş yavaş gösteriyor ve son hallerine gelene kadar parça parça birbirine bağlıyor. Gökyüzündeki hareket ve aydınlatma, şirketin araçlarında sergilemek istediği bağlantı ve ritmin görüntüsünü gösteriyordu.

Yeni Kia logosu nasıl görünüyor? Drive'a göre, "K, I ve A harflerini birbirine bağlayan, selefinden daha modern, düz kenarlı bir tasarım." Ne yazık ki, bu onu bazıları için tanınmaz hale getirdi.

İnsanlar yeni Kia logosunu okuyamıyor veya okusa da yanlış okuyor

Birçok kişi yeni logoda "Kia" kelimesini görmüyor, bunun yerine "KN" kelimesini görüyor. Hotcars, binlerce kişinin Google'da yeni "KN" markasını aradığını bildirdi.

Kia yeni bir görünüm istiyorsa, anladı. Ancak yeni görünümleri marka bilinirliği ile gelmiyor.

Bazı insanlar tanınmayan logonun büyük bir sorun olduğundan şüphe ederken, diğerleri bunun Kia'nın kendisini insanlara yeniden tanıtması için bir fırsat sunduğunu düşünüyor. Eski sloganları olan "Şaşırtma gücü" ile ilgilenmeyenler, bu yeni marka stratejisini beğenebilir.

Kia'nın yeni EV'lerinde (Elektrikli Araç) yenilik

Neredeyse tüm otomobil üretimindeki yenilik elektrikli araçlardadır (EV'ler) ve Kia da bir istisna değildir. Ancak güvenilirlik ve maliyet, tüketiciler için önemli bir endişe kaynağıdır. Kia Niro'nun Kia'nın en güvenilir elektrikli aracı olarak parladığı yer burasıdır.

Kia Niro, kargo kapasitesini, 201 bg'yi, hızlı şarjı ve 253 mil menzili artıran katlanabilir koltuklara sahiptir. SUV güvenilirdir ve elektrikli bagaj kapağı ve ses tanıma gibi tüm ekstralara sahiptir. Bununla birlikte, Rüzgar donanımı için 39.450 $ ile bazı Kia modellerinden daha pahalıdır.

Kia EV6, 2023 Kuzey Amerika Yılın Hizmet Aracı ödülünü kazandı. Ödülü almanın birçok nedeni EV6'nın şık tasarımıydı. Sektör uzmanları, lüks araçlarla karşılaştırılabilir özelliklere sahip olduğunu iddia ediyor.

Şık tasarım ve satın alınabilirlik, yeni Kia logosundaki harfler gibi Kia müşterileri için bir araya gelebilir. Bu şekilde, şirketin logosu bağlantı, hareket ve arzu için bir metafordur. Ortalama bir kişi, otomobil deneyiminde lüksü hissetmeyi göze alabilir. Kia, "İlham veren Hareket" adlı yeni sloganını sürdürüyor.

Kia yeniden markalaşma stratejisi, rekor kıran piroteknikleri veya yeni logosu ne olursa olsun muhtemelen başarılı olacaktır çünkü Kia araçları uygun fiyatlı, güvenilir ve şık olmaya devam etmektedir. Şirket, modern araçları tüm araba alıcılarının finansal erişimine sokmak için yenilikçi yollar bulmaya devam ediyor.

Kaynak: MotorBiscuit

kia-logo.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.