Zıplanacak içerik

Kadın Kaşlarını, Göz Kapaklarını, Kirpiklerini ve Dudaklarını Kalıcı Makyajla Kapatıyor ve Herkesin Görmesi İçin Postalıyor

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kadın Kaşlarını, Göz Kapaklarını, Kirpiklerini ve Dudaklarını Kalıcı Makyajla Kapatıyor ve Herkesin Görmesi İçin Postalıyor

woman-3096664.jpg

Arena Media Brands, LLC ve bu web sitesinin ilgili içerik sağlayıcıları, bu web sitesindeki ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabilir.

Makyaj yapmak ya da yapmamak, çoğumuzun kendimize sorması gereken gerçek bir sorudur.

Bu kadın tahminleri denklemden çıkardı ve kalıcı makyajla kaşlarını, göz kapaklarını ve dudaklarını tek seferde yaptırdı ve sonuçlarını paylaştı. Bir göz at.

TikToker @aliarsenic, yüzüne kalıcı makyaj yaptıktan sonra yüzünün şişmesine güldü.

Ali, "Çok şiştim" dedi. "Dudaklarım ve gözlerim aslında şiş ve morarmış." Ona baktığınızda, göz kapaklarında kırmızı bir göz farı olduğunu düşünürdünüz.

Kaşları kahverengi, kanatlı eyelinerı siyah, dudakları ise parlak pembe bir renk gösteriyordu.

Ali, yaptığı şeyi beğendi ve sanatçının iyi bir iş çıkardığını övdü. Tek eleştirisi kaşlarıydı.

"Şekli seviyorum, ancak yine de biraz daha aşağıya yerleştirilmeleri gerektiğini düşünüyorum" dedi. Olmadıkları gerçeğiyle bir sorunu yoktu ve buna alışması gerektiğini söyledi.

Yorumlardaki kişiler, seansının ilk gününde nasıl göründüğünü düşündüklerini paylaştı.

Bir kişi, "Saygılarımla, Randall çığlıklarınızı çalmaya çalışmış gibi görünüyor," dedi. Başka bir kişi, "Bence kaşların harika görünüyor ve güzel göz farı görünümleri için çok yerin var 🙂."

İyileşme kısmı her zaman çok acımasızdır, ancak kaşlar, astar ve dudaklar iyileştikten sonra farklı görünecektir.

Kaynak: Belltory

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.