Gönderi tarihi: 7 Mart , 2023 2 yıl Admin Bu Kolay Yol Bana 2 Dakikadan Kısa Sürede Hacimli Saç Görünümü Veriyor Köklerde daha fazla hacim için bir hack TikTok'ta viral oluyor. Bunu denemek için tek ihtiyacınız olan büyük bir fıçı maşası ve saç spreyi. Nihai sonuca ulaşmak iki dakikadan biraz daha kısa sürer. Benim hakkımda bilmeniz gereken bir şey de şudur: TikTok'ta bir saç hilesi görürsem onu deneyeceğim. İster basit bir adımla atkuyruğunuzu daha dolgun göstermenin bir yolu gibi benim için tamamen mantıklı olan bir şey olsun, ister bir soda kutusu kullanarak saçımı kıvırmak gibi anlamsız bir şey olsun, test etmeye hazırım. TikTok hack'leri beni şimdiye kadarki en iyi keşiflerimden bazılarına ve evet, en kötülerinden bazılarına götürdü. Geçenlerde saçınıza iki dakikadan kısa sürede nasıl hızlı bir şekilde hacim kazandıracağınızı gösteren viral bir videoya rastladım ve evet, tahmin ettiniz - sadece kendim test etmem gerekiyordu. Videoda TikTok kullanıcısı Melissa Alatorre, sadece bir saç maşası kullanarak nasıl daha fazla hacim elde ettiğini gösteriyor. Saçını şekillendirmeyi bitirdikten sonra, aleti alıyor ve sadece başının tepesindeki parçaları kıvırıyor, bu da ona köklerde bolca sıçrama sağlıyor. İnce, güzel saçlarım var ve son dokuz aydır geçen yıl aldığım Farrah Fawcett tarzı katmanları uzatıyorum. Çok fazla katmanım olduğunda, özellikle köklerde hacim ve hareket görmek çok kolaydı. Ancak, her şey uzamaya başladığından beri, saçlarımın kafamın üzerinde düz durma eğiliminde olduğunu fark ettim. Epeyce numara denemiş olmama rağmen, saçlarımda uzun süre cırt cırtlı veya sıcak rulolarla oturmak istemediğim sürece, bunu hafifletmek için yapabileceğim pek bir şey olmadığını gördüm. Bunu sık sık yapmakta bir sorunum olmasa da, çabuk hazırlanmam gereken günlerde veya gecelerde, genellikle saçlarım düz ve gevşek hissederek dışarı çıkıyorum. Alatorre'nin sonuçlarını gördükten sonra benim için işe yarayacağına dair umutluydum. Bu tüyoyu ilk kez saçlarım kirliyken denedim, bu yüzden benim için ne kadar işe yarayacağından emin değildim ama ne olursa olsun denemeye kararlıydım. Başlamak için tek ihtiyacım olan büyük bir saç maşası ve bir şişe saç spreyiydi. T3 SinglePass Curl'ümü (170 $) 1,5 inçlik namlu boyutuyla alıp sıcaklığı sadece ikinci ısı ayarına ayarlayarak başladım. Çok sıcak olmasını istemedim çünkü saçlarımın bir süre saç maşasında kalacağını biliyordum. Daha sonra başımın tepesinden küçük bir parça ayırdım ve saç maşasının içine yerleştirdim, geriye doğru kıvırdım ama uçlarını dışarıda bıraktım. Orada beş ila altı saniye tuttum, saç maşasını dışarı kaydırdım ve soğurken saçımı yerinde tuttum. Soğutmayı bitirdiğinde, üzerine biraz Unite Lé: Play Hairspray (33 $) serptim. Saçlarıma tonlarca hacim verdi ve görünüşünü o kadar çok beğendim ki, onlara daha fazla hareket vermek için ön parçalarımdaki adımları da tekrarladım. Her şeyi bitirmek için saçımın birkaç parçasını saç maşasından geçirdim ve işte - saçlarım gerçekten ilk şekillendirdiğim günkü halinden daha iyi görünüyordu. İlk çalıştırmamdan bu yana bu tüyoyu birkaç kez test ettim ve zamanım azaldığında saçlarıma hızla hacim vermenin en kolay yollarından biri haline geldi. Sadece iki araç kullanarak iki dakikadan kısa sürede saçınıza canlılık katmanın hızlı bir yolunu arıyorsanız, bu tüyoyu bir deneyin. Hayal kırıklığına uğramayacaksın. Kaynak: PopSugar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.