Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Son Şans (Southpaw) - Aktör Jake Gyllenhaal, İnanılmaz Nakavt Performansıyla UFC Hayranlarını Şok Etti


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Son Şans (Southpaw) - Aktör Jake Gyllenhaal, İnanılmaz Nakavt Performansıyla UFC Hayranlarını Şok Etti

Amerikalı aktör Jake Gyllenhaal dün UFC 285'te gösteriyi çaldı ve sadece bin gemiyi fırlatabilecek bir yüze sahip olduğu için değil. Hollywood yıldızı, hayranlara 1989 klasiği Road House'un yakında çıkacak olan yeniden yapımına bir göz attı ve hem tören tartılarında hem de sekizgenin içinde parçalanmış fiziğini ve oyunculuk becerilerini sergiledi.

Kendi iki dikizcinizle birlikte (aşağıda) çılgın görüntülere tanık olana kadar gözlerinize inanamayacaksınız.

Orijinal filme aşina olmayanlar için Road House, barı asi patronlardan ve yozlaşmış iş adamlarından korumak zorunda kaldığı bir yol evinde fedai olarak işe giren eski bir UFC dövüşçüsünü konu alıyor. 2023 versiyonunda Gyllenhaal, ellerini kirletmekten korkmayan, sert fedai Elwood Dalton rolünü üstleniyor.

Ancak asıl aksiyon Pazar günü, UFC 285 dövüşlerinin ara verildiği sırada gerçekleşti. Gyllenhaal, filmden bir sahneyi canlandırmak için Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da hiçbir şeyden şüphelenmeyen hayranlardan oluşan bir kalabalığa doğru yürüdü.

Kafese girmeden önce UFC kesicisi Tate tarafından düzeltildi, Gyllenhaal eğildi ve tuvalin üzerine yürürken havaya yumruk attı. İkonik UFC kıyafeti üzerindeyken, orta sıklet şampiyonası için simüle edilmiş bir dövüşte Hieron'a karşı geldi.

Kıdemli spiker Bruce Buffer, Gyllenhaal'ı sahnede karşıladı ve aktör, yüzü sekizgenin üzerindeki ekranlarda gösterilirken çığlık attı. Çatışma devam ederken, Gyllenhaal'ın karakteri, çite sıkıştırıldığı için sersemlemiş görünüyordu. Ama sonra, destansı bir anda, Hieron'u havada uçuran uçan bir diz nakavtı yaptı.

AA18fPSo.img?w=768&h=576&m=6&x=399&y=75&

Bir dizi yumrukla hareketin ardından Gyllenhaal, sekizgen çıkışını yaparken hünerini gösterdi. Aktörün MMA sanatını öğrenmek için çaba sarf ettiği ve internetin yeteneklerinden etkilendiği açıktı.

Oyunculuk bittikten sonra Gyllenhaal, Road House filminde de rol alan UFC hafif siklet Conor McGregor'un yanına oturdu. İki oyuncu, boks becerilerini kamera önünde birkaç aparkatla sergileyerek etkinliğin eğlence değerine katkıda bulundu.

Gyllenhaal ilk kez bir boksör oynamıyor. 2015 yapımı Southpaw filminde profesyonel boksör Billy "The Great" Hope rolünü oynadı. Ancak oyuncunun Road House yeniden çevrimi için eğitimini bir sonraki seviyeye çıkardığı açık.

'SouthPaw'da Jake Gyllenhaal | Resim: Scott Garfield/Weinstein Şirketi

Road House çekimleri, Jon Jones'un organizasyondan üç yıllık bir aradan sonra ağır sıklet kemerini kazanarak UFC'ye muzaffer bir dönüş yaptığı bir zamanda geliyor. Daha önce hafif-ağır sıklet bölümünde savaşmış olan Jones, Ciryl Gane'e karşı ilk turda pes ederek kazandı ve UFC tarihindeki en büyük dövüşçülerden biri olarak statüsünü pekiştirdi.

Amerikalı rapçi Drake, cesur bir hareketle Jones'un pes ederek kazanması için 250.000 $'lık bir bahis oynadı ve bu da dövüşün heyecanını ve beklentisini artırdı. Eş ana etkinlik, Alexa Grasso'nun kadınlar hafif sıklet kemeri için baskın Valentina Shevchenko'yu sunmasıyla ikonik bir üzüntüye sahne oldu.

Kaynak: Man of Many US

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.