Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Goodyear Elektrikli Ağır Araç Filoları İçin Hazırladığı Lastiği Tanıttı


Önerilen İletiler

  • Admin

Goodyear Elektrikli Ağır Araç Filoları İçin Hazırladığı Lastiği Tanıttı

AA18gUbj.img?w=768&h=432&m=6

Goodyear RangeMax RSD EV, bölgesel filolar için daha düşük bir yuvarlanma direnci sağlamayı vaat ediyor.
Goodyear, otobüs ve kamyon gibi normal binek araçlardan daha fazla yük taşımaya eğilimli araçlar için özel olarak üretilmiş yeni bir lastik modelini duyurdu.

Goodyear RangeMax RSD EV olarak adlandırılan yeni lastik, EV'ler ve gaz veya dizelle çalışan bölgesel iş araçlarıyla uyumlu olarak tanımlanıyor ve daha iyi verimlilik ve daha uzun menzil sağlayan düşük yuvarlanma direnci sunuyor.

Goodyear'a göre, verimlilik açısından bölgesel sürüşler için ürettiği en iyi lastiktir ve Goodyear'ın “Electric Drive Ready” yazısı ile kabartmalı ilk bölgesel lastiktir.

Yeni lastik şimdi 295/75R22.5 ebadında mevcuttur ve Üç Tepeli Dağ Kar Tanesi (3PMSF) ve Çamur ve Kar (M+S) tanımlarına sahiptir ve bu lastik, kış sürüş koşullarında iyi çekiş gücü için sertifikalandırır. Ek olarak, Amerikan lastik şirketi, yeni lastik modelinin sağlamlık ve dayanıklılık sağlayan birinci sınıf bir kasa yapısına, ayrıca yüksek tork uygulamaları için tasarlanmış geliştirilmiş bir sırt desenine ve eşit sırt aşınması için optimize edilmiş bir ayak izi şekline sahip olduğunu söylüyor.

AA18gX3a.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Goodyear Kuzey Amerika Ticari Pazarlama Kıdemli Direktörü Tom Lippello, "Yeni RangeMax RSD EV, adının hakkını vermeye ve ultra düşük yuvarlanma direnciyle gelen üstün menzil ve güveni sunmaya çalışıyor" dedi. “Bölgesel EV segmentinde gözlemlediğimiz sürekli büyüme, güç aktarma organlarının ve filoların maliyet tasarrufu ve sürdürülebilirlik önceliklerinin değişmesiyle Goodyear, filolara ve orijinal ekipman üreticilerine bu araçların benzersiz ihtiyaçları için tasarlanmış bir lastik sağlama fırsatı yakaladı. ”

1898 yılında kurulan Goodyear, dünya genelinde 23 ülkede 57 tesiste çalışan yaklaşık 74.000 çalışanı ile dünyanın en büyük lastik şirketlerinden biridir. 2018'de, EV'lerin sağladığı anlık torkun üstesinden gelmek için üretilmiş ilk EV'ye hazır lastiği olan Electric Drive Teknolojili EfficientGrip Performans Lastiği'ni piyasaya sürdü ve 2021'de özellikle elektrikli araçlar için tasarlanmış ElectricDrive GT lastiği izledi. Bir yıl sonra Goodyear, 60.000 mil diş ömrüne sahip olan ElectricDrive dört mevsim lastiğini piyasaya sürdü.

Kaynak: Inside EVs

mature-2329536.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.