Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Keşke Daha Önce Bilseydim Diyeceğiniz 6 Akıllı Boyama Tüyosu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Keşke Daha Önce Bilseydim Diyeceğiniz 6 Akıllı Boyama Tüyosu

Doğru boya renklerini bulmak eğlenceli olabilir. Ama tüm hazırlık çalışmaları? Çok değil. Mobilyalarınızın taşınması, örtülerin indirilmesi ve tüm kapıların, pencere çerçevelerinin ve ahşap işlerin etrafına ressam bandı yapıştırılması gerekir. Hepsi sadece duvara yeni bir kat boya koymak için!

AA17dMKz.img?w=768&h=512&m=6

Ancak iyi haber, kaliteden ödün vermeden hazırlık süresini yarıya indiren kısayollar var.

Odanızdaki her yüzeyi bantlamaya başlamadan önce, TikTok kullanıcısı @therenegadehome'un bu boyama tüyolarına göz atın. Bir daha asla dağınık bir boya projeniz olmamasını sağlamak için toplam altı kullanışlı tüyo içeren iki video paylaştı!

Döşemenizi Bir Dosya Klasörüyle Sıralayın

Burada ekstra ressam bandına gerek yok. Özellikle zemine veya tavana bağlanan kapı çerçeveleri ve döşeme gibi zorlu, ayrıntılı alanlarda boya yaparken her şeyi temiz tutmak için bir dosya klasörü kullanın. Ayrıca sabit bir ele ihtiyacınız olacak.

Klasörü boyadığınız ve boyamadığınız alanlar arasına yerleştirin ve ilerledikçe yüzey boyunca kaydırın. Sonuç? Önceden 45 dakikalık ressam bandı döşemeden temiz çizgiler.

Boya Kutusunu Düzenli Tutun

Duvarınıza asmadığınız tüm ressam bantlarını alın ve boya kutunuzda kullanın. Dağınık, boya kaplı bir kova ve etiket gibi her ressamın canını sıkmasına engel olabilir.

Bunun için, iki bant şeridini kutunun üst kenarları üzerinde bir açıyla birleştirin. Onları üçüncü bir şeritle sabitleyin, kutunun etrafına sarın, hemen kenarın altında ve işte! Kolayca boya dökmeye ve temizlemeye olanak tanıyan bir DIY çıkış ucuyla baş başa kaldınız.

İşiniz bittiğinde, bandı yırtın, üzerini kapatın ve bir sonraki kullanıma kadar saklayın.

Boya Fırçanızı Temiz Tutun

Boya kaplı bir fırça sapı, dikkatli olmazsanız ellerin dağılmasına ve giysilerin lekelenmesine neden olur. Bunu önlemek için, fırçanızın tabanına ve sapa biraz ressam bandı sarın.

İşler çok karışmaya başlarsa, fazla boyayı bir havluyla silebilir veya giderken bandı değiştirebilirsiniz. Ve projenizle işiniz bittiğinde, kılların yanı sıra neredeyse yepyeni bir fırça ortaya çıkarmak için bandı yırtın.

Fırçanızı Silmek İçin Lastik Bant Kullanın

Kenarı dağınık bir boya kutusunun kapağını kapatmaya çalışmaktan daha kötü bir şey yoktur. Bunun olmasını önlemek için, kutunun etrafına dikey olarak bir lastik bant koyun ve merkeze ayarlayın. Fırçanızı batırın ve lastik bantla silin, böylece boya doğrudan kutuya geri damlar.

Fırçalarınızı Temizlemek İçin Yumuşatıcı Kullanın

Fırçalarımızın boya ile kabuk bağlamasını asla istemeyiz, ancak bazen tek başına su, bunun olmasını engelleyecek kadar iyi temizlemez. Bu numara, bu sorunu anında çözer: Biraz yumuşatıcıyı biraz suyla karıştırın ve fırçalarınızı bir saat boyunca bu suda bekletin. Yeni kadar iyi görünecekler!

Silindirleri Temizlemek İçin Altısı Bir Arada Boyacı Aracını Kullanın

Fazla boyayı sıyırmak için bu kullanışlı aletin kıvrımlı kısmını kullanın, kalanını yıkamayı çok kolay hale getirin. Aynı zamanda macun bıçağı, kazıyıcı, oyucu ve boya konservesi açacağı olarak da işlev görür - bu aygıtın yapamayacağı bir şey var mı? Boyamaya başlamadan önce bunun gibi altısı bir arada bir araç arayın.

Kaynak: The Family Handyman

 

paint-1067686.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.