Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Intel, Windows 11'in en büyük sıkıntılarından birini çözmüş olabilir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Intel, Windows 11'in en büyük sıkıntılarından birini çözmüş olabilir

Intel, Windows 10 ve Windows 11 için yeni bir Bluetooth sürücüsü yayınladı ve bu, çoğumuzun beklediği bir güncelleme. Hemen hemen her cihazın Bluetooth uyumluluğuna sahip olduğu bu günlerde, iyi bir bağlantı çok önemlidir, bu nedenle yeni sürücüler, Windows'un en büyük sorunlarından birini gerçekten çözebilirlerse, kesinlikle kollarını açarak karşılanırlar.

AA182YQm.img?w=768&h=432&m=6&x=591&y=206

Windows 10 veya Windows 11 PC ile bir Bluetooth cihazı kullanan herkes için, eğer bağlanırsa garip zamanlarda kesilen güvenilmez bir bağlantı sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir ve bir Bluetooth oyun denetleyicisini bir bilgisayara bağladığınız durumlar olmuştur. PC, oyunlarda kare hızı düşüşlerine neden olabilir.

Bluetooth bağlantısı daha fazla acı verici olabileceğinden, özellikle masaüstü PC'leri olan kişiler için her şey çok can sıkıcı.

Ee başka?

Resmi sürüm notlarına göre, yeni Intel Bluetooth sürücüsü 22.200.0, Wi-Fi kullanırken gelişmiş Wi-Fi ve Bluetooth birlikteliğini, akıllı telefonunuzu bir Bluetooth bağlantısı aracılığıyla PC'nize bağlamak için daha iyi güvenilirliği ve genel işlevsel güncellemeleri içeriyor.

Temel olarak, bir Bluetooth cihazını Windows'a bağlamanın acısını büyük ölçüde ortadan kaldıracağını umduğumuz daha iyi yaşam kalitesi iyileştirmeleri. Siz de bizim kadar heyecanlıysanız ve güncelleme almak için can atıyorsanız, Intel'in resmi web sitesine gitmeniz ve PC'niz için doğru olan sürümü indirmeniz gerekir.

Bluetooth sürücüsü 22.200.0'ın 32 bit veya 64 bit sürümüne ihtiyacınız olup olmadığından emin değilseniz, web sitesinde, makineniz için en iyi olanı bulmanıza yardımcı olacak bir bağlantı vardır.

Kaynak: Tech Radar

intel.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.