Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl geldim Natalia biraz yogundum biliyorsun bu aralar bak etrafa , kutulari bile acamadim... anca bukadar toplayabildim, aradigimi halen bulamadim biraz dinleneyim, sonra devam... bu arada bir tanesini kabul edermisin... hepsini degil diyer arkadaslarada kalsin
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Aaaa çok şekersin Miniklerim tsk ediyolar sana Onları yalnız bırakmadığın için Seni kocamaaan öpüolar
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 18 yıl http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=81875
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 17 yıl ücüde birbirine benziyor...karisdiriyorum ben bunlari hep...isimlerini koysak nasil olur
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl iyi peki kabul olsun ama Cincik, onu bir kere daha düsün istersen ...Nereler de sin
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Buralarda değilim bilmiorum nerdeyim çat orda çat burda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.