Zıplanacak içerik

Kuantum Bits: AWS Donanım Tasarım Aracını Piyasaya Sürdü; Google hata oranlarını azalttı

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kuantum Bits: AWS Donanım Tasarım Aracını Piyasaya Sürdü; Google hata oranlarını azalttı

Kuantum Computing'in sınırından bugünkü haberler, Amazon Web Services'in kuantum donanımının elektromanyetik özelliklerini modellemek için bulut tabanlı simülasyon yazılımı, Google'ın kuantum hesaplamalarının hata oranını düşürmeyi amaçlayan en son teknolojik ilerlemesini ve kamu sektörünün yeni önerilerini içeriyor. sınırda rol.

AA17Oufj.img?w=768&h=433&m=6

Amazon tasarımcılar için bir 'saray' açar

Amazon Web Services, karmaşık elektromanyetik modellerin 3 boyutlu simülasyonlarını gerçekleştirebilen ve kuantum bilgi işlem donanımının tasarımını sağlayabilen Palace (paralel, büyük ölçekli hesaplama elektromanyetikleri anlamına gelen) adlı açık kaynaklı bir yazılım platformu sunuyor. Kod GitHub üzerinden kullanılabilir ve AWS paralelelcluster ile birlikte kullanılabilir.

AWS, Palace'ı kendi kuantum donanım geliştirme çabası için dahili olarak kullanıyor. Yazılım aracı, devrenin elektromanyetik özelliklerini - özellikle kuantum cihazlarında kullanılan süper iletken devre türünü simüle eder. Modelin ayarlanması, donanım geliştiricilerine güvenilirlik ve verimlilik için tasarımlarını nasıl optimize edeceklerini gösterebilir.

Blog yazılarında, AWS araştırmacıları, bir okuma rezonatörüne bağlı tek bir transmon kubbit'i veya bir mikrodalga rezonatör zincirine dayanan süper iletken bir metamateryal dalga kılavuzunu simüle etmek için sarayı kullanmayı tartışıyorlar. Saray, kuantum bilgi işlemi merkez aşamasına koysa da, araç klasik elektromanyetik cihazları optimize etmek için de kullanılabilir.

Google hata düzeltmesinde daha iyi olur
Kuantum bilgisayarlar için büyük engellerden biri hata düzeltmesidir: kuantum bitleri veya kubitleri oluşturmak bir şeydir, ancak bulanık hesaplama sürecinin kesin ve güvenilir sonuçlarla sonuçlanmasını sağlamak başka bir şeydir. Microsoft, güvenilir bir “mantıksal quit” üretmek için yaklaşık 1.000 kubanın bağlanması gerektiğini söyledi.

Bugün Nature dergisinde yayınlanan bir araştırma makalesinde, Google araştırmacıları, bir hatadan kurtulmak için 17 kubit kullanabilen kuantum hata düzeltme prosedürleri veya iki eşzamanlı hatadan kurtulmak için 49 kubit geliştirdiklerini söylüyor.

Google ve Alphabet'in CEO'su Sundar Pichai, bir blog yazısında, Google'ın 2019'daki “kuantum üstünlüğü” iddiasını takiben başarının “ileri bir adım” olduğunu söylüyor. Ancak hata oranını kabul edilebilir bir seviyeye indirmek gerektirecek. Daha da devasa sıçramalar yapmak. “Biraz düştü; Çok aşağı inmemiz gerekiyor, ”dedi Nature, Google’ın kuantum yapay zeka laboratuvarını yöneten Hartmut Neven.

Kuantum pompası nasıl başarı yapılır
Yeni yayınlanan bir raporda, Deloitte'deki iş danışmanları kuantum bilgi sistemlerinin “dönüşümsel etkilere sahip olmaya hazır olduğunu… ancak tam olarak nasıl olduğunu tahmin edemeyiz” diyor. Peki kamu sektörü kuantum bilgi işlemin yükselişini desteklemek veya hızlandırmak için ne yapabilir?

Raporda, Quantum'a yapılan federal yatırım, 2022'de kuantum bilgi teknolojisi için toplam pazarın% 9'undan daha azını oluşturduğunu ve piyasanın beş yıl sonra piyasanın daha küçük bir payını alması muhtemel olduğunu belirtiyor. 44 milyar dolara yükseldi.

Rapora göre, en iyi kamu sektörü stratejileri, kuantum teknolojileriyle ilgili eğitimi ve öğretimi desteklemeyi, araştırma üniversitelerine yerleştirilecek kuantum bilgisayarların garantili bir alıcısı olarak hizmet vermeyi ve endüstri standartlarının yanı sıra ve sonrası için zemin hazırlayacaktır. Kuantum şifrelemesi.

Deloitte’nin danışmanları, “Kamu sektörü liderleri, zaman içinde gelecekteki değişimin özellikleri olsa bile, kuantum özellikli bir geleceğin önünde duran riskleri belirlemeye ve azaltmaya yardımcı olabilirler” diyor.

Kaynak: GeekWire

black-hole-6274731.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.