Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AKP Zonguldak İl Başkanı,parti binasının önündeki ışıklı panoya şöyle yazdırmış; gelene geçene okutuyor:

'' HEPİMİZ OSMANLIYIZ...OSMANLI HAFTASI KUTLU OLSUN...''

AKP Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan,katıldığı bir toplantıda partili gençlere istikamet tayin ediyor:

'' BEN YEŞİL DEVRİMDEN YANAYIM...SİZ DE DEVRİMCİ OLUN...DEVRİMCİ ATEŞİNİZİ SÖNDÜRMEYİN...''

Son dönemi bir aşureye benzeyen bu Osmanlı'ya, yeniden dönmek,benzemek çabaları, neden tekrar başladı?..

Ne var bu Son Osmanlı'da?..

Feodalizmin ağa babası Padişah var,

Şeriat devletinin başı Halife var,

Alman Gn.Kur.Bşk.lığının emrine girmiş Ordusu var,

Düyun-u Umumiye dünya kadar borcu var,

Emperyalizme selam duran asker-sivil mason paşaları var,

Alman hükümetinin finanse ettiği Teşkilat-ı Mahsusa'sı var,

Savaştan savaşa hatırladığı ve sadece şehadete yolladığı yoksul Türkler'i var......

Ne yok?

MUSTAFA KEMAL yok!...O nerede ?...

Cephelerde...Çanakkale'de...Trablus'da...Bingazi'de...Galiçya'da...Diyarbakır'da...Derne'de....

Mustafa Kemal'in söz sahibi olmadığı Osmanlının son yönetimi,hangi emperyal gücün kucağına oturalım diye tartışıyordu.

Bir kısmı ise, Hilafet Makamının bekasını en önemli görev saymaktaydı...

Bugün ,Mustafa Kemal'in içinde olmadığı Son Osmanlının bu hali mi özlenip istenmektedir?....

Emperyalizmin yerli işbirlikçileri, bugün de Ülkemizde ; Mustafa Kemal ve Kuvay-ı Milliye ruhuna sahip kişilere ve kurumlara tahammül edemiyor... ''BEN TÜRKÜM VE ATATÜRK DEVRİMCİSİYİM'' demek yerine; ''BİZ OSMANLIYIZ, BİZ YEŞİL DEVRİMCİYİZ'' demeyi yeğliyorlar...

Ve dış güçler de,karşılarında, kendilerine muhatap olarak omurgasızlardan oluşmuş,adamlar görmek istiyor...

Göremeyecekler !...

Çünkü birgün genleri; o adamlara da, ''SON OSMANLI ,YANDIM ALİ'' gibi; Mustafa Kemal'in aslında ''VATAN VE NAMUS'' olduğunu öğretecektir....

Gönderi tarihi:
AKP Zonguldak İl Başkanı,parti binasının önündeki ışıklı panoya şöyle yazdırmış; gelene geçene okutuyor:

'' HEPİMİZ OSMANLIYIZ...OSMANLI HAFTASI KUTLU OLSUN...''

AKP Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan,katıldığı bir toplantıda partili gençlere istikamet tayin ediyor:

'' BEN YEŞİL DEVRİMDEN YANAYIM...SİZ DE DEVRİMCİ OLUN...DEVRİMCİ ATEŞİNİZİ SÖNDÜRMEYİN...''

.

.

.

Çünkü birgün genleri; o adamlara da, ''SON OSMANLI ,YANDIM ALİ'' gibi; Mustafa Kemal'in aslında ''VATAN VE NAMUS'' olduğunu öğretecektir....

:clover: Eline saglik

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.